3 двойки зодии, които си пасват за съквартиранти

Вижте кои са те

2022-04-19 18:00:00
3 двойки зодии, които си пасват за съквартиранти
Снимка: Pexels/Ketut Subiyanto

Да живеете с други хора е трудно, особено когато те не са роднини и не сте свикнали с това от малки. За много хора е предизвикателство, но на повечето им се налага да имат съквартиранти, когато станат студенти или дори след завършване на университет. Ето кои двойки зодии обаче се разбират и могат да съжителстват, според "Times of India".

 


Овен и Водолей

 

Овните са много енергични и подвижни, но пък около тях цари хаос, защото са страстни и импулсивни, което значи, че могат да са разхвърляни и неорганизирани. Много обичат ярките цветове и смели декорации. Ще им е много забавно да живеят с Водолеите. Водолеите са истински бунтари, също обичат нестандартното и нетрадиционното. Но те знаят как да се справят с хаоса на Овните и с тяхното нетърпение. А и също са силни характери, като Овните, затова се уважават едни други.

 

Телец и Козирог

 

Две земни зодии, които много си приличат. На Телците може да се разчита, много са отговорни и организирани. Козирозите също са сред най-сериозните зодии, подредени и стриктни. Телците плащат сметките навреме, Козирозите също държат на такава организация и в дома на тези 2 зодии винаги е подредено и всичко е наред. Не пропускат да изпълняват задълженията си. Телците обожават да готвят и да хапват, докато гледат филм. Козирозите се радват, че тези зодии не шумят и не пречат с купони и т.н.

 

Близнаци и Везни

 

Близнаците са екстроверти, не могат да стоят на едно място и да мълчат. Обожават разговорите, но и командват доста, харесва им апартамента да е чист и добре поддържан. Няма как да имат интроверт за съквартирант. Затова, много се разбират с Везните. Везните също са доста общителни, весели, помагат на Близнаците, държат на реда, хармонията и хубавия декор вкъщи. Много приятелски настроени са, не приемат зле командите на Близнаците. А Близнаците са радостни, че има с кого да провеждат дълги разговори и са намерили добри слушатели.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия