Венера в Риби - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2022-04-07 18:00:00
Венера в Риби - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay/finemayer

Венера, планетата на любовта, влезе в знака на Риби на 5-и април и ще остане там до 2-и май. Рибите са водни зодии - много чувствителни, романтични, емоционални и копнеещи за любов. Това означава, че ни очаква страхотен период, много истинска любов, романтика и страст. Ето какво да очаквате, според "NYPost".

 


Овен

 

Подгответе се да бъдете много чувствени и чувствителни. Ще искате да презаредите батериите, особено що се отнася до емоционалното състояние, но никой да не вижда това. Ще релаксирате сами или с партньора вкъщи. Помислете каква роля е играла романтиката за вас в последната година и как може да я подобрите. Чудесно време да пуснете болката да си отиде, споделете я и се излекувайте.

 

Телец

 

Бъдете готови да се почувствате по-популярни от всякога! Социалният ви живот е във възход и ще си изкарвате страхотно с приятелите. Ще се разхождате из нови места в града, ще посетите интересни събития, дори може да поканите сладура, за когото мислите отдавна на среща. Може приятелството да прерасне в нещо повече. Онлайн запознанствата също ще са успешни.

 

Близнаци

 

Кариерни въпроси ще занимават Близнаците и те ще постигат успехи. Постиженията им ще бъдат забелязани и тези зодии ще присъстват на важни събития. Чакат ги повишение, награди, победи и ще се почувстват като звезди. Да се заловят за работа, за да постигнат целите си. Може да помолят за помощ авторитети.

 

Рак

 

Нека се вгледат в графика си и да помислят как могат да го направят по-пикантен и забавен в следващите седмици. Някои от зодията може дори да пътуват извън града или да планират ваканция. Ако нямат възможност да заминат, нека се потопят в културните места в родния град, да опитват нови и екзотични ястия, имат нужда от това. Венера им дава енергия и може да им помогне в образованието или правните въпроси.

 

Лъв

 

Лъвовете ще раздават любов. Постоянно ще искат да се гушкат и ще засипват партньора с внимание и грижи. Стават по-чувствени и страстни. Прекрасно време за целувки, грижа, любов, нежности - но това важи най-вече за обвързаните Лъвове. Самотните пък просто ще чувстват, че имат нужда от половинка и внимание. Тези зодии може да получат бонус или наследство.

 

Дева

 

Успехи в партньорствата и връзките. През цялата година имат късмет в тази сфера, но този период е още по-хубав и говори за растеж. Достигат до повратна точка. Чувстват се страхотно - има повече близост, разбирателство, синергия и истинско приятелство между тях и партньора. Хармония в отношенията на двойките, а самотните могат да намерят нов партньор, с когото ги чака дълготрайна връзка.

 

Везни

 

Обикновено са в настроение за любов често, но сега стават по-продуктивни и темпото се забързва около тях. Това им носи хармония и позитивизъм в професионалната сфера. Намират баланса между работния и личния живот. Връзките им с колегите са чудесни. Ако търсят нова работа, сега ще имат късмет. Нека прекарат повече време с домашния любимец.

 

Скорпион

 

Любовта е във въздуха за тях и Купидон постоянно ги уцелва със стрелички. Това е един от най-вълшебните периоди за тях през тази година. Необвързаните трябва да се погрижат за визията си, да облекат хубав тоалет и да си уговарят срещи често. Сексуалният им живот е във възход. Обвързаните Скорпиони също да не се притесняват - те заздравяват връзката и я правят по-пикантна, чака ги страст, ще се наслаждават на хубави моменти.

 

Стрелец

 

Хармония, доброта и нежност ще изпълнят сърцето им и дома им. Ще имат време да подредят вкъщи, да поправят някои неща там и да си създадат уют. Може да купят впечатляващи предмети за дома и това ще ги направи щастливи. Отношенията с роднините вървят гладко.

 

Козирог

 

Думите им сега са като магия. Всичко, за което мечтаят, всичко, което мислят и казват на глас - носи сладост и ще могат да изпращат правилните послания, и то от сърце. Да се фокусират над проекти, свързани с говорене и представяне на нови идеи, както и над писането, над реклама в социалните мрежи. Всичко това ще бъде прието много добре. Ако имат възможност да заминат на кратка ваканция, нека го направят, ще бъде незабравима.

 

Водолей

 

Финансовото им състояние се подобрява, ще вали дъжд от пари! Ще получават подаръци, бонуси, повишение на заплатата или допълнителни доходи. Тези зодии ще могат да се сдобият с неща, които винаги са искали. Ако търсят нещо конкретно, да се оглеждат за намаления.

 

Риби

 

Да се подготвят да заблестят като звездите, които са! Това е техният период. По-бляскави и изкусителни са от всякога! Нека обновят гардероба си, да си направят нова прическа или козметична процедура, да се сдобият с нова козметика. Така още повече ще привличат погледите и ще получат този, когото искат. Чакат ги романтика, наслада и страст.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия