Магичен ДЕКЕМВРИ за 3 зодии!

Вижте кои са те

2021-12-01 18:00:00
Магичен ДЕКЕМВРИ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Първият зимен месец е тук. Декември винаги се свързва с празничното настроение, коледните чудеса, домашния уют, веселите събирания, първите обилни снеговалежи и вълшебството, което сякаш има във въздуха. Ето за кои зодии този месец ще бъде още по-магичен, според "Elite Daily".

 

Стрелец

 

Мотивирани са да преследват най-смелите си мечти. Повечето Стрелци имат рожден ден през месеца и ще блестят, ще са като звезди. Чакат ги приятни промени. Ще бъдат окуражени да се възползват от нови възможности, да изживяват нови неща и трупат още опит. Може да обърнат страницата и да започнат нов живот. На 4-и декември има слънчево затъмнение в техния знак и това може да е повтратен момент за тях. Чувстват, че прекалено много неща са извън техен контрол тогава, но Вселената планира велико пътешествие за тях - такова, което ще ги промени. Да се насладят на това.

 


Лъв

 

Готови са отново да дадат воля на креативността си. Те са изключително артистични зодии. Винаги търсят нови начини да изразят себе си, но когато напълно се потопят в креативната си страна, тогава блестят най-много. През месеца ще са романтични, игриви, ще се забавляват. Ще спрат да съдят себе си и ще си спомнят колко е хубаво да се отпуснат и дори да създадат бъркотия около себе си. Да си дадат позволение да творят, дори и да правят грешки. Не е нужно винаги да спазват правилата.

 

Козирог

 

Тези зодии ще са окуражени отново да покажат силата си. Декември ще е месец, пълен със събития за тях. Техният сезон започва на 21-и декември и тогава ще започват да осъзнават на какво място се намират в живота и къде искат да отидат. Преди това също ще мислят върху тези въпроси, но и ще им се струват леко трудни. За да разберат напълно себе си, трябва да приемат всяка една част от себе си, дори тези части от тях, които все още лекуват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия