Какво да очакват зодиите на Хелоуин?

Прогноза за празника

2021-10-29 18:00:00
Какво да очакват зодиите на Хелоуин?
Снимка: Pixabay

Хелоуин е в неделя и ни чакат много вълнения, емоции, страшни приключения, забавления с приятели. Някои зодии ще очароват с костюма си на партито, други ще плашат околните с различни истории, а трети ще направят най-вкусните лакомства и ще си прекарат уютно вкъщи. Ето какво ви чака на Вси Светии, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Готови са да излязат от зоната си на комфорт. Готови са с костюма и дейтлите по него, както и с планирането на празника, украсата и храната. Много са продуктивни и готови да омаят всички, но и постоянно ще търсят нещо необикновено и по-различно. Ще жадуват за тръпка, малко опасности, нещо мистериозно. Да се забавляват и пазят.

 

Телец

 

Ще изпъкват с костюма си и ще правят впечатление на всички. Планират да шашнат приятелите си и последователите си в социалните мрежи. На деня ще са много сексапилни и привлекателни, но ще желаят по-дълбоки и вълнуващи отношения. Чакат ги истински забавления, ще се наслаждават на партито и ще бъдат много креативни. Стратегиите им работят, намеренията се осъществяват.

 

Близнаци

 

Те ще празнуват Хелоуин с най-добрите си приятели. Ще правят забавни видеа и снимки за Instagram и TikTok. Ще имат нужда да са с близки, ще постигат съгласие с тях и ще правят бели заедно. Мислят извън кутията и са с добра компания - може и тръпката им да е около тях. Близнаците са много страстни на празника.

 

Рак

 

Тези зодии също ще са невероятно страстни на Хелоуин и ще бъдат по-спонтанни от обикновено. Носят се по течението и жадуват за приключение. Забравят за рутината и организацията на всичко. Стават свободолюбиви и трябва да следват интуицията си, за да си прекарат добре. Ще се почувстват окрилени.

 

Лъв

 

Внимателно ще следят на какво отдават времето и енергията си. Сега няма да са големи фенове на Хелоуин и не са в настроение да купонясват. Това не означава, че ще имат лош ден. Може просто да празнуват спокойно - да поръчат любима храна и да си легнат рано. Ако все пак им дойде настроение, да импровизират.

 

Дева

 

Те ще поемат рискове, но ще са и предпазливи. Да извадят най-хубавите гримове и аксесоари, защото Луната ще е в техния знак. Енергията им ще е много силна. Ще са по-приключенски настроени от обикновено. Все пак, да внимават - може някой от близкото им обкръжение да не им мисли доброто.

 

Везни

 

Може да заминат на непланирано пътуване. Везните ще направят всичко, за да усетят тръпката, да бъдат леко изплашени и развълнувани на празника. Може спонтанно да решат да отидат на красиво природно място или да обикалят по изоставени къщи и строежи с приятели. Искат да изследват нещата около себе си, мистериите ще ги привличат.

 

Скорпион

 

Да се каже, че владеят света и празника, ще е малко. Костюмът им много ще впечатли околните. Всички погледи ще бъдат вперени в тях, когато влизат на партито и самите Скорпиони ще осъзнават колко магнетични са. Марс е в техния знак и ще ги прави по-уверени, по-привлекателни; ще им вдъхне кураж. Може да направят парти в своя дом и ще си изкарат невероятно. Разбират се с околните.

 

Стрелец

 

Обожават партитата, а и са душата на компанията - с тях винаги е весело. Венера е в техния знак и Стрелците са във вихъра си. Ще изпъкнат с визията си, няма да се страхуват от експерименти. Може да създадат хаос в работата си, но ще е забавно. Сигурно ще спретнат номер на някои колега или ще организират невероятно парти за колегите си.

 

Козирог

 

Козирозите ще покажат на околните кои са всъщност. Празникът е идеалното време за това. Ще изненадат близките и приятелите си, ще бъдат по-ексцентрични и свободолюбиви. Ще вдъхновяват всички на партито и някои тайни може да бъдат разкрити. Те отдавна готвят епичния си костюм - да не забравят да направят хубави снимки и да се отдадат на момента.

 

Водолей

 

Имат много идеи за Хелоуин от доста време - сега е моментът да ги изпълнят. Водолеите са сред най-добрите домакини на празника и знаят, че гостите им ги обичат. Ще се разбират с околните и всички ще са доволни. Чудят се дали да направят парти в дома си или на друго място, и какво точно да е то. Нека не премислят прекалено много нещата - доста креативни са, да слушат интуицията си и да вдъхновяват другите.

 

Риби

 

Тези зодии ще искат да документират целия празник. Единственото по-хубаво от празнуването на Хелоуин за тях е следното - на другия ден да гледат веселите клипчета и снимки и отново да преживеят емоциите. Ще са творчески настроени, отдадени на това. Рибите ще са вдъхновени, искат Хелоуин да е незабравим и дълго да го помнят. Ще взривят социалните мрежи и ще изкарат невероятно с приятелите си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

ne hodia po partita .... tursia si liubimia goliam bliznak , bez nego jivotut mi e drug , lipsva mi . govoria v mnogoo li4en plan , govoria za 4uvstva a ne za slujebni tulkuvania


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия