Според зодията: Цвят, който ви носи късмет

Вижте кой е вашият

2021-09-03 18:00:00
Според зодията: Цвят, който ви носи късмет
Снимка: Pexels

За всеки зодакален знак има определен цвят, който му носи късмет и съответства на неговата личност. Кой е вашият? Ето какво коментират от американското издание на списание "Cosmopolitan".

 


Овен - Червено

 

Овните са страстни, уверени, огнени лидери, които винаги са готови за следващото предизвикателство. Не е изненада, че цветът на страстта, който стимулира и провокира, червеното, е техният цвят. Помага им да имат повече кураж и мощ.

 

Телец - Розово

 

Телците знаят как да се поглезят и да се възползват от лукса. Всеки повод за тях е шанс да се погрижат за себе си и да празнуват. Сладкото, детско розово носи любов и наслада в живота им и омекотява инатливия им характер. Те са мили, розовото им подхожда.

 

Близнаци - Жълто

 

Има нещо много чаровно в социалните Близнаци, в любопитството им, острия им ум, умението да говорят за всичко с часове. Те са жизнерадостни и жълтото съвпада с тяхната оптимистична природа. То е цветът на слънцето и им помага по-лесно да взимат решения.

 

Рак - Сиво

 

Тези зодии са състрадателни и много грижовни, чувстват всичко около себе си. Управлявани са от Луната и не е изненада, че техният цвят е сивото. То им помага да балансират емоциите си, да контролират емпатията.

 

Лъв - Златисто

 

Обичат драмата, да са център на внимание и са като кралски особи. Неслучайно златистото е техният цвят. То напомня за короните, за слънцето и Лъвовете така си мислят, че всичко се върти около тях. Това е луксозен цвят, дава сила на тези зодии и винаги са забелязвани с него.

 

Дева - Зелено

 

Те са най-щастливи, когато помагат на някого - дават приятелски съвети, помагат на близките да подредят и т.н. Девите се чувстват полезни така. Затова, успокояващото, лекуващо зелено на природата е техният цвят. Освен всичко, те са земни зодии. Този цвят им помага да растат като личност и им носи стабилност.

 

Везни - Светлосиньо

 

Везните търсят баланса постоянно. Винаги взимат под внимание и двете гледни точки, искат хармония и разбирателство. Успокояващото светлосиньо им осигуравя именно такова спокойствие, мирна атмосфера и ги кара да виждат истината.

 

Скорпион - Черно

 

Деца на мрака, свързани с подземния свят. Те са много изтънчени, елегантни и могъщи. Скорпионите съблазняват със своята мистериозност, поради тези причини - черното е идеално за тях. То ги пази и кара другите да се чудят за какво си мислят тези зодии.

 

Стрелец - Оранжево

 

Много креативни, социалните пеперуди на зодиака! Стрелците винаги са в движение, бързат за следващото предизвикателство. Оранжевото е за весели и лъчезарни хора като тях, подкрепя импулсивната им и спонтанна природа.

 

Козирог - Кафяво

 

Козирозите са стабилни и практични. Много амбициозни зодии, държат на дисциплината и са земни. Подхожда им този земен цвят, който загатва и за техните отговорност, прагматичност и т.н. Да не си мислят, че е скучен цвят - има красиви разновидности и показва, че те са грижовни и хора, на които може да се разчита.

 

Водолей - Синьо

 

Истински иноватори, с богато въображение, виждат цялата картина, а не малките детайли. Водолеите са бунтари, борят се за истината и я показват на света. Защитават човешките права. Мислят извън кутията и имат идеи, за които друг не се сеща. Вдъхновители са и могат да направят света по-добър, защото синьото олицетворява независимостта и мечтателността им и им носи късмет.

 

Риби - Лилаво

 

Големи мечтатели, много романтични, обичат силно. Рибите често витаят в облаците и фантазират. Вярват на интуицията си и мистиката, имат богато въображение, мили са. Фаталното и мистично лилаво им помага, дава им още креативност, кара ги да мечтаят, но и им съдейства, за да запазят баланс.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

niama takuv cviat ....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия