Розовата Суперлуна в Скорпион ще е магична за 3 зодии

Вижте кои са те

2021-04-27 18:00:00
Розовата Суперлуна в Скорпион ще е магична за 3 зодии
Снимка: Pixabay

На 27-и април настъпва пълнолуние в знака на Скорпион. Събитието се нарича още розова Суперлуна и дните около него са пълни с мистика, магия, сбъдване на мечти и много силна енергия. Ето кои зодии ще имат най-много късмет, според "Elite Daily".

 


Рак

 

Ще бъдат заредени с много креативност и ще направят пробив. Дори да не се считат за творци, има творец вътре в тях, който не губи желанието да създава нещо красиво. В дните около Суперлуната тези зодии ще са в синхрон с креативната си страна, ще имат кураж да се отдадат на романтиката, поезията и смеха. Не е нужно да са опитни творци или да имат много практика, за да създават изкуство. Да си позволят да дадат воля на свята креативност.

 

Скорпион

 

Минават през бариерите и продължават напред. На прага са на много интензивни, напрегнати и пробуждащи ги преживявания. Розовата Суперлуна е в техния знак и те усещат най-силно енергията от събитието. Ще бъдат окуражени да погледнат навътре в себе си и да се запитат кои са, когато са емоционални, уязвими и пълни със страст. В тях има толкова много необработена енергия и няма как да се знае накъде ще поемат те. Но това е хубаво, да поработят над необходимостта си от сигурност, тъй като следват остри завои и трябва да се пуснат по течението.

 


Риби

 

Имат нужда от пробуждане и приключения. Може да се чувстват уморени и отегчени от старите неща около тях, от повтарящото се. Готови са за преживяване, което никога не са планирали и пътуване, което ще е по-важно от самата дестинация. Ще жадуват да намерят някакъв смисъл в живота и изборите си. Ще получат кураж да излязат от зоната си на комфорт и да изследват това, което никога преди не са смеели да изследват. Нека отворят ума си, да забравят за предразсъдъците. Виждат всичко с нови очи и всичко може да им изглежда много различно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия