4 зодии, пристрастени към технологиите

Вижте кои са те

2021-05-04 18:00:00
4 зодии, пристрастени към технологиите
Снимка: Pixabay

В днешно време много хора не могат да си представят живота без компютри, таблети, телевизори, смартфони и т.н. Това, обаче, са зодиите, които са най-пристрастени към технологиите, новите устройства, джаджите, свързани с игри и прекарват доста време в социалните мрежи. Ето кои са, според "Pink Villa".

 

Овен

 

За Овните технологиите са начин да избягат от реалността, особено когато ежедневието им е монотонно и са тъжни. Това е изход за тях, начин да се разсеят и развеселят. Така разнообразяват деня си, бягат от скучните и натоварващи задачи, спират да мислят за проблемите. Затова, често ще ги видите в социалните мрежи или пък да играят игри.

 

Близнаци

 

Направо са пристрастени към мобилния телефон и социалните медии. Близнаците прекарват часове наред всеки ден във всяка социална мрежа, а дори не го осъзнават. Чувстват се разтревожени и неспокойни, когато батерията им падне, нямат интернет или не могат да погледнат телефона си. Много са общителни, пишат си с доста хора и изказват мненията си чрез статуси.

 


Скорпион

 

На Скорпионите понякога им е трудно да създават връзки в реалния свят и затова често използват социалните мрежи. На живо се чувстват по-уязвими и си мислят, че могат да бъдат разкрити и разгадани, а те обичат да са потайни и не споделят много. Чрез технологиите се свързват по-лесно с хората, без да излагат себе си на показ прекалено много, а и така могат да избегнат някои въпроси. Не се страхуват от предателство, защото знаят, че връзките в социалните мрежи не са съвсем искрени.

 

Стрелец

 

Тези зодии винаги искат да изпробват нови неща. Затова те обичат да купуват нови технологии, да си инсталират ново приложение, да си направят профил в нова социална платформа, да поиграят различна игра. Те са първите, които опитват новите джаджи и които започват да използват дадена апликация. Струва им се вълнуващо.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия