Ретрограден Марс носи напрежение за 4 зодии

Вижте кои са те

2020-09-15 18:00:00
Ретрограден Марс носи напрежение за 4 зодии
Снимка: Pexels

Марс е ретрограден от 9 септември до 13 ноември и периодът ще донесе изпитания и напрежение за някои от зодиакалните знаци. Ето кои трябва да внимават, според "Bustle".

 


Овен

 

Марс е планетата, която управлява Овните, затова този период ще е пълен с напрежение за тях. Тези зодии ще се чувстват изтощени, демотивирани и объркани - няма да знаят какво да направят нататък в живота си. Страстта им сякаш ще е изчезнала. Трябва да намерят време за почивката и да се фокусират върху своите нужди. Винаги бързат и са в движение, ще им е трудно да забавят темпото, но сега трябва да опознаят себе си и да решат какво ще правят в бъдеще.

 

Везни

 

За Везните връзката с другите хора е най-важното в живота и нещото, което ги обогатява. Но по време на Ретроградния Марс отношенията с околните ще им носят по-скоро напрежение. Трябва да помислят над това как могат да се излекуват, възстановят и по какъв начин да променят връзките си. Ако са предизвикали нечие негодувание, да поговорят с човека, да кажат това, което таят в себе си, да намерят баланса. 

 


Скорпион

 

Скорпионите също са управлявани от Марс, така че периодът е натоварен и за тях. Животът им ще бъде разтърсен, ще има промени. Не трябва да правят импулсивни ходове и да взимат бързи решения, без да са помислили добре преди това. Нека отделят време, за да осъзнаят какво чувстват и така ще вземат по-добри решения. Да обмислят целите си, да осъзнаят кое ги увлича и така ще знаят какви стъпки да предприемат и ще са по-уверени през ноември.

 

Козирог

 

Този период ще бъде истинско предизвикателство за Козирозите. Те ще избухват по-лесно, ще говорят за неща, които са таили в себе си, ще кажат какво ги възмущава и ядосва. Важно е да отделят време за почивка и да се успокоят, преди да се поддадат на определени желания и емоции. Винаги са готови за предизвикателства, но трябва да са по-търпеливи и да си поемат дъх, преди да избухнат и да нагрубят някого.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия