Зодиите, които обичат да шият

Вижте кои са те

2020-07-02 18:00:00
Зодиите, които обичат да шият
Снимка: Pexels

Всеки има различни хобита. Някои зодиакални знаци харесват домашната работа и занаятите и шиенето ги успокоява. Ето кои са истински майстори.

 

Дева

 

Девите от малки се учат да шият, да помагат на майките и бабите си и твроят прекрасни дрехи и аксесоари. Креативни са, имат стил и създават свои необикновени модели. Те са много организирани и работливи зодии, така че това не е изненада. Искат да станат най-добри във всичко, затова захванат ли се с шиене - стават майстори. Шиенето изисква време и търпение, а те са готови да вложат тези неща.

 


Риби

 

Творци по душа. Харесват пеенето, поезията, рисуването, но и по-практичните занимания, като шиенето. Те го приемат като творчество, като духовен процес. Много са интуитивни и схващат бързо. Рибите проявяват креативност, когато шият и измислят оригинални дизайни. Искат да създадат някакво послание, когато правят дреха.

 

Козирог

 

Обичат работата. Те искат постоянно да са заети с нещо, да се занимават с нещо, да бъдат продуктивни и практични. Учат се да шият, за да спестяват пари и да не купуват нови дрехи постоянно. Харесват им занаятите, искат да наследят разни умения от родителите си. Козирозите са решителни, успешни, амбициозни и знаят какво да направят, за да им се получат нещата.

 

Телец

 

Много обичат да шият, но просто не им остава време да го правят често. Иначе, това им се отдава. Те има силна воля, не се предават и отказват лесно. Дори в началото нещата да не са се получавали, те са продължили да се учат и са станали сред най-добрите. Може да се разчита на тях, креативни и амбициозни са. Приемат шиенето като нов проект и създават уникални дизайни. Телците си падат по модата. Вглеждат се в детайлите и посвещават много време на работата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия