4 зодии, които непрекъснато се тревожат за нещо

Ето кои са те

2020-03-19 18:00:00
4 зодии, които непрекъснато се тревожат за нещо
Снимка: Pexels

Тези зодии винаги са разтревожени и обмислят много неща. Плашат се по-лесно, проблемите им се струват неразрешими и се притесняват за бъдещето. Вижте кои са те.

 


Риби

 

Те са много сладки и нежни. Като водни знаци, Рибите са чувствителни, раними и емоционални. Дори най-малкото нещо може много да ги разстрои и да ги накара да заплачат. Приемат нещата тежко, трудно понасят критика или обвинения. Много състрадателни са, чувстват напрежението у другите, съчувстват им. Често разсъждават над вечни въпроси като какъв е смисълът на живота, дали се справят добре с нещо. Притеснителни са, чудят се дали да пратят съобщение на тръпката си, тревожат се дали със своята емоционалност не плашат другите хора. Трябва да медитират по-често.

 


Рак

 

Другите представители на водните знаци, Раците, приличат по това на Рибите. Прекалено чувствителни и притеснени са. Усещат всяко едно нещо, всяка емоция ги завладява, разстройват се доста лесно. Понякога дори се натоварват от скандалите на съседа, споровете между колегите и т.н. Раците много лесно се стресират и когато имат повече работа и задължения, могат да се разпаднат от притеснение. В такива моменти се ядосват, сякаш не са себе си, започват много да се карат с околните. Заразяват с негативно настроение. Преживяват много тежко раздели, изневери, предателства.

 


Дева

 

Земните Деви са много организирани, работливи и самокритични. Те са сред най-големите перфекционисти и искат всичко да е под контрол и да е както трябва. Не понасят нещо да не върви по план и да се обърка, така губят контрол и авторитета си. Отлични организатори и работници са, но приемат много тежко, когато има някакъв, дори минимален, проблем. Ядосват се, викат, все едно е краят на света. Трябва повече да релаксират и да се успокоят. Забелзяват и най-малките детайли, винаги работят и спънките ги изнервят. Много стресирани зодии.

 


Везни

 

Много интелигентни и мили зодии. Те жадуват за хармония, мразаят споровете и неразбирателствата. Винаги помагат на околните да се разберат, да разрешат конфликтите и проблемите. Услужливи са. Но заради това раздаване за другите, самите те стават леко нестабилни. Емоциите им бушуват, чувстват различни неща, колебливи са и не знаят как да постъпят, когато става въпрос за техен личен проблем. Настроенията им се менят - понякога са много социални и постоянно навън, друг път се затварят в стаята си, тревожат се, решават да си поплачат и не могат да станат от леглото. Много се притесняват за проблемите на своите роднини. 

 

4 зодии, които НЕ спазват обещанията си

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия