4 зодии, които печелят от игри и томболи

Те са най-големите късметлии

2020-10-06 18:00:00
4 зодии, които печелят от игри и томболи
Снимка: Pixabay

Има 4 зодии, които са големи късметлии. Те често печелят от томболи, игри, лотария. Дори без да планират, се натъкват на намаления, промоции, обират наградите и просто им върви. Вижте кои са те.

 


Скорпион

 

Скорпионите са такива късметлии, че често сами се чудят дали не са родени под щастлива звезда. Преживяват предателства и измами в лични отношения, връзки, приятелства, но що се отнася до игри, томболи, състезания, дори тестове в училище и университета - имат невероятен късмет. Може да са научили само 1-2 теми за изпита, но все пак им се пада точно това, което знаят. Те са от този тип хора, които печелят, без да полагат усилия и без да са планирали да играят. Намират пари по улицата, случайно намират изгубен лотариен билет и печелят от него или хващат промоции по магазини и заведения. Участват в томболи без предварително да планират и излизат с голямата награда. Ако питате Скорпиона, той ще ви каже, че всъщност няма чак такъв голям късмет - може би именно защото отрича и е скромен, продължава да побеждава.

 

Снимка: Pixabay


Водолей

 

Тези зодии обичат да поемат рискове, но не прекалено големи, затова успяват да спечелят и биват възнаградени. Не се увличат по хазарта и не развиват опасни зависимости, но пробват шанса си в различни игри, където няма опасност да загубят много, и успяват да си спечелят пари или интересни награди. Те са късметлии, но не разчитат само на това и не са прекалено емоционални, когато се състезават за нещо или участват в игри. Късметът ги съпътства, точно защото те се отнасят с безразличие и не искат на всяка цена да спечелят. Ако започнат много да говорят за късмета си и да разчитат само на него - нещата няма да им се получат.

 

Снимка: Pixabay


Стрелец

 

И те са сред най-големите късметлии в зодиака, но за разлика от Скорпионите, Стрелците могат да се похвалят с късмет във всички области, не само в игрите, състезанията и училището. Наистина си личи, че Стрелците имат повече късмет от другите около тях. Това може да се дължи на позитивизма им - те са непоправими оптимисти, смеят се, радват се на малките неща, имат енергия, приятелски настроени са, не задържат обиди в себе си и не се сърдят лесно. Това, че мислят положително, много им помага в живота. Те също намират пари по улицита, печелят билети за екскурзии, печелят играчки от уличните автомати. Имат късмет и в лотарийните игри. Когато спечелят, споделят наградата с близки и роднини.

 

Снимка: Pixabay


Риби

 

Рибите просто привличат късмета на тяхна страна. Те са много мили, нежни, добри души, раними и не са егоисти - вероятно затова често са възнаграждавани. Много често улучват печеливши лотарийни билети, познават числа или разгадават мистерии, тъй като имат силна интуиция. Ако играят в игра с въпроси, дори да не знаят правилния отговор, често го налучкват - това важи и за тестовете в училище и университета. Когато спечелят повече пари, те веднага помагат с тях на свои роднини, приятели, близки, дори колеги. Подкрепят каузи и участват в благотворителни дейности, затова късметът отново се връща при тях.

 

Снимка: Pixabay

 

Според зодията: Щастливи дни, месеци, числа, цветове

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия