Десерт според зодията

Вижте какво да хапвате

2020-02-05 18:00:00
Десерт според зодията
Снимка: Pixabay

Десертите са любимата част от дневното меню на много хора, а и често ни изкушават. Ето кое сладко лакомство отговаря на вашия зодиакален знак.

 


Овен - Мелба

 

На ентусиазираните, силни, импулсивни и независими Овни им трябва разхлаждащо изкушение, което ще им даде още повече енергия, но и ще ги освежи. Мелбата е идеален вариант за тях, може да заложат на вкусния бананов сплит.

 

Снимка: Pixabay

 

Телец - Курабийка

 

Телците са домошари, обичат уюта, домашната храна и времето с любимия човек. Домашно изпечените курабийки са прекрасни за тях - миризмата им напомня на Телците за детството и им става още по-сладко, като ги хапват.

 

Снимка: Pixabay


Близнаци - Желирани бонбони

 

Тези зодии са нерешителни, колебливи, но и много забавни. Те биха си избрали голям пакет с желирани бонбони - така ще опитват бонбони с всякакъв вкус, ще решат кой им е любимият. А това е перфектна храна за парти.

 

Снимка: Pixabay


Рак - Чийзкейк

 

Те са известни също като домошари, но са и много чувствителни, морални, а и често си менят настроенията. Трябва им силна храна, която ще им оправи настроението. Ще заложат на класически десерт - чийзкейк.

 

Снимка: Pixabay


Лъв - Крем брюле

 

Лъвовете обичат скъпите, нетрадиционни неща, а и винаги изпъкват. За тях крем брюлето е подходящ десерт - той е изтънчен, отличава се, а и е жълт - като Слънцето, което ги оправлява. В началото Лъвовете са твърди, но когато ги опознаете - стават топли и добри, затова напомнят за крема.

 

Снимка: Pixabay


Дева - Плодово кисело мляко

 

Тези зодиакални знаци са практични, организирани и се грижат добре за себе си. Ще изберат по-здравословен десерт, който ще влияе добре на фигурата им - плодово кисело мляко.

 

Снимка: Pixabay


Везни - Шоколадови бонбони

 

Везните са истински естети, обожават изкуството, десертите, луксозните неща и радостните поводи. Доставя им удоволствие дори само да гледат изящната бонбониера, а и шоколадовите бонбони им напомнят за хубави поводи. Ще купят от най-вкусните.

 

Снимка: Pixabay


Скорпион - Ябълков пай

 

Те са независими, лоялни, спазват традициите и не обичат да се лигавят. Няма да изберат нещо прекалено сладко - знаят, че то ще е измамно. Ябълковият пай им харесва, тъкмо защото е и леко кисел, а и им напомня за детството.

 

Снимка: Pixabay


Стрелец - Грис халва

 

Стрелците са големи приключенци, обичат да опитват от всичко и им харесва това, което плаши и отвращава другите. Някои хора мразят грис халвата заради спомените от детската градина, но не и тези зодии. Те искат да са нестандартни и да се отличават.

 

Снимка: Pixabay


Козирог - Тъмен шоколад

 

Тези зодии са най-големите традиционалисти. Много морални, практични и сериозни са. Черният шоколад е класика и им допада това, че леко нагарча. Той е за силни личности с много амбиции.

 

Снимка: Pixabay


Водолей - Лимонова торта

 

Най-големите бунтари. Тези зодии винаги скъсват с традицията и правят впечатление. Обичат класическите десерти, като тортите, но не с какъв да е вкус. Ще заложат на лимонова торта - едновременно сладка и кисела, освежаваща и зареждаща със сили. От тях трябва да очаквате неочакваното.

 

Снимка: Pixabay


Риби - Къпкейк

 

Сладки и романтични! Те са много мили, нежни, раними и най-важното - не са егоисти. Къпкейковете са идеални за тях - те са малко десертче, но такова, което насища. Видът му е прекрасен - те харесват цветните неща, а къпкейковете са като излязли от приказка.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия