4 зодии, които често са уволнявани

Вижте кои са те

2020-01-22 18:00:00
4 зодии, които често са уволнявани
Снимка: Pixabay

Има 4 зодиакални знаци, които държат на своето, големи инати са, трудно приемат критика и чуждо мнение. Те са избухливи, горделиви, мислят си, че винаги са прави и не могат да си замълчат. Критикуват редовно. Не признават авторитети, затова често биват уволнявани. Ето кои са те.

 


Водолей

 

Проблемът е, че са непостоянни и непоследователни и невинаги може да се разчита на тях. Често шефовете не могат да разгадаят каква ще е следващата стъпка на Водолеите и какво се върти в главата им. Тези зодии са много умни, креативни, независими, затова не могат да търпят друг да им казват какво да прави, да се съобразявт с идеите на други хора и да потискат творческия си порив. Не следват правила, бунтари са и не се подчиняват на заповеди. Посвещават се на свои проекти. Обичат свободата си.

 


Риби

 

Рибите са много разсеяни, постоянно се заплесват, мечтаят си и фантазират, докато са на работа. Не го правят нарочно и дори упрекват себе си, когато това стане. Но това прави лошо впечатление на шефовете. Те са много чувствителни и емоционални зодии, когато нещо лошо се случи в любовния им живот или семейството, не могат да станат от леглото и да отидат на работа. Отсъстват по причини, които се струват неуважителни на шефовете. Често закъсняват или забравят да свършат нещо. Затова за тях са подходящи по-творческите професии, където ще могат да изразят себе си и нямат точен график или работно време.

 


Овен

 

По принцип, тези зодии са много работливи, издържат на натоварване, дават всичко от себе си и се стремят да са първи. Умеят да съчетават различни задължения и професии. Искат да са най-добрите и да блеснат в службата. Проблем е, че с времето губят ентусиазма си, вече работата не им е толкова интересна и нямат мотивацията, която са имали в началото. Когато това се случи, те стават по-капризни, не са дисциплинирани, не им пука дали ще се справят добре. Започват да се държат арогантно с хората на по-горни позиции, не си мерят приказките, избухват и се карат с хората. 

 


Лъв

 

Лъвовете са интелигентни, искат винаги да се справят добре и да получават похвали. Но са много по-добри в ролята на лидери, не умеят съвсем да спазват правила и да правят това, което друг им каже. Просто са прекалено горделиви и искат те да са шефове, да са тези, които дават заповеди. Да работят за себе си и да водят другите. Затова им е трудно - искат да се изкачат до върха и това може лесно да стане, но те не са толкова търпеливи. Имат нужда околните непрекъснато да им правят комплименти, да ги дават за пример, да ги стимулират с бонуси и награди. Ако това не се случва, Лъвовете се чувстват неоценени. Започват да правят хапливи коментари, поставят свои задължения на втори план и се месят в работата на останалите.

 

4 зодии, които винаги изпъкват с тоалетите си

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия