3 зодии, които закъсняват с купуването на коледни подаръци

Вижте кои са те

2019-12-20 18:00:00
3 зодии, които закъсняват с купуването на коледни подаръци
Снимка: Pexels

Коледа почти е тук, но някои от зодиакалните знаци винаги отлагат пазаруването и търсенето на подаръци за последния момент. Те закъсняват, дълго мислят какво да купят и много се колебаят. Ето кои зодии още не са взели подаръци.

 


Телец

 

Тези зодии са много големи инати, не правят компромиси и държат на своето. Не купуват подарък, докато не намерят точно това, което търсят и което са си наумили. Не искат да се излагат и да купуват нещо обикновено, те държат на лукса и искат да зарадват близките си с най-доброто. Затова доста се бавят, докато намерят подходящо нещо за любимите хора и не са готови да правят компромиси. Те дори трудно намират подходяща коледна украса за своя дом, тъй като предварително в главата им е изникнал образа на украшенията, които искат. Невинаги могат да ги намерят.

 


Лъв

 

Лъвовете са родени лидери и правят това, което си искат. Те се фокусират над себе си, затова може да изостанат с коледното пазаруване - знаят, че първо е по-важно да се погрижат за своето здраве и нужди. Много заети си, винаги работят по нещо и не им остава време да обиколят магазините за подаръци. Обикновено взимат по-рано подаръци само за най-близките, а в последния момент търсят и за колеги, съученици, по-далечни роднини. Малко са мързеливи, понякога и това им създава проблем.

 


Стрелец

 

Просто такъв е характерът им - Стрелците са много разсеяни зодии и често забравят за задълженията си. Сещат се, че трябва да купят подарък, но после започват да се занимават с нещо друго или предпочитат да се нагласят и да отидат на парти. Така все отлагат пазаруването. За тях материалните неща не са толкова важни, предпочитат приключенията и затова не се впечатляват толкова от подаръци. Те са импулсивни и не правят планове за пазаруването, понякога ежедневните задачи ги изморяват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия