Според зодията: Какво ви чака през новата учебна година?

Вижте какво

2019-09-10 18:00:00
Според зодията: Какво ви чака през новата учебна година?
Снимка: Pixabay

Съвсем скоро учениците ще започнат отново да ходят на училище и новата учебна година крие много изненади за тях. Ето как те ще я посрещнат и какво ги очаква, според материал на "Teen Vogue".

 


Овен

 

Овните се връщат най-променени след лятната ваканция. Те са помъдрели, натрупали са опит и са готови да остояват себе си и да постигат целите си. Миналата годишна преживяха емоционални кризи и бяха разочаровани в любовта, но сега се завръщат по-силни отвсякога. Всичките предишни травми са ги направили по-мъдри и състрадателни. Ще са сред най-добрите по успех и ще помагат на другите.

 


Телец

 

Тези зодии ще са истински магнит за противоположния пол през учебната година. Много хора ще си падат по тях, няма да им липсват ухажори. Телците ще са в добро настроение, ще демонстрират артистизма и талантите си, ще покоряват с чар. Ще са настроени за флиртове, но така ще разбият няколко сърца през годината. Ще получават много покани за срещи в училище и ще им е трудно да останат само с един човек.

 


Близнаци

 

Репутацията им на клюкари ще се затвърди и тази година. Те са хората, които винаги знаят всичко за съучениците си, както и за тези от горните и долните класове. Всички ще се допитват до Близнаците и така тези зодии ще намерят нови приятели. Ще опознаят някои личности по-добре. Да не разпространяват обиди и злобни коментари, тъй като учителите също чуват някои клюки.

 

Рак

 

Тази година Раците ще са още по-мили и състрадателни. Приятелите им в училище сигурно ще имат различни проблеми и постоянно ще се обръщат за помощ и съвети към Раците. Те ще изслушват внимателно всички, няма да ги съдят, ще им помагат в нужда. Така ще станат най-верните приятели в своя кръг и ще получат много благодарности. Ще ги признаят за много лоялни.

 

Лъв

 

За поредна година ще бъдат център на внимание. Те обожават да постват снимки с приятели от училище, да се хвалят с постиженията си там. Ще правят това и през тази учебна година, а и ще организират някакви инициативи. Например, концерт, театрална постановка, благотворителен мач. Така ще използват креативността си и ще станат още по-популярни.

 


Дева

 

Девите може да са недоволни от нещо в училище тази година и да се опитат да организират протест. Ако не стане, поне ще изразят мнението си пред съученици, учители, директор, ще напишат есе за проблема, ще пробват да се свържат с местни медии и да го разгласят. Ще са много активни през годината и ще подкрепят благотворителни каузи.

 


Везни

 

Съучениците им ще са във възторг от тях тази година. Везните излизат от черупката си и най-накрая показват колко умни са, какви добри оценки могат да изкарат, и то без да полагат много усилия. Едновременно с това, ще са много елегантни, в крак с модата, винаги чаровни и усмихнати. Хората от випуска им и учителите ще са впечатлени колко красиви са тези зодии и външно, и вътрешно. Лошото е, че може да им завиждат за високите оценки и харизмата.

 


Скорпион

 

Любознателността им и интуицията им ще им помогнат да станат най-успешните в класа. Тази година умът им работи на пълни обороти, ще впечатляват със знания и креативни идеи. Жаждата им за знаение и страстта им към определени предмети, ще ги направят най-мотивираните ученици и ще им спечелят много похвали. Скорпионите ще постигнат невероятни резултати на олимпиади, тестове, игри, на конкурси, на които участват пожелание.

 


Стрелец

 

Ще имат желание да вършат добрини и тази година ще се отнасят по-добре със съучениците си. Ще дават съвети за по-бързо учене на нещо, ще помагат с домашните на тези, които не се справят, дори ще подсказват на тестове. Често ще събират приятели вкъщи, за да учат заедно. Ще дават идеи за писането на есета на тези, които не обичат литературата. Ще се чувстват по-бодри.

 


Козирог

 

През новата учебна година Козирозите ще се опитат да бъдат още по-пестеливи и да заделят пари, да не харчат много. Ще станат доста по-уверени в себе си, което ще направи впечатление на съучениците им. Ще участват в извънкласни дейности и ще помагат при организацията на събития, свързани с училището.

 


Водолей

 

Водолеите ще имат доста енергия и през двата срока. Ще им се лудее, ще гледат на живота от светлата страна. Постоянно ще забавляват съучениците си, ще се шегуват много, ще измислят номера на учителите. Може да се наложи да посетят кабинета на директора 1-2 пъти. Но пък съучениците им ще ги харесват все повече. Тези зодии ще дават интересни идеи за прекарване на свободното време след учебните часове.

 


Риби

 

Тези зодии бяха доста тъжни и затворени в себе си през миналата година. Сега обаче мрачното настроение ги напуска, те ще станат лъчезарни, ще искат да купонясват, ще се запознаят с нови хора от училище и ще станат много по-социални. Ще получават много покани за партита, разходки, кафета, постоянно някой ще им пише съобщения в социалните мрежи. Вече няма да са аутсайдери, а ще станат сред най-популярните в училище и ще са много забавни събеседници.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия