Безплатна почивка в Хърватска, ако познаете финала на Игра на тронове

Ето какво може да спечелите

2019-04-23 10:30:00
Безплатна почивка в Хърватска, ако познаете финала на Игра на тронове
Снимка: Pexels

Ако сте фенове на сериала "Игра на тронове" и имате своя теория как ще завърши последния сезон, който в момента се излъчва, може да я споделите и да спечелите екскурзия до Хърватия. В тази страна са снимани много сцени от сагата.

 

От "Unforgettable Croatia" посочват, че ще дадат възможност на фен, познал кой ще седне на Железния трон и какво ще се случи в последния епизод, да се наслади на несравним лукс в Сплит и Дубровник.

 

"Хърватска изигра ключова роля в продукцията "Игра на тронове". Там са заснети някои от най-впечатляващите пейзажи в сериала и много от локациите, показани в сериала, се намират там. Например, Кралски чертог, Куарт, Бравос, Вестерос", пише в съобщението на агенцията.

 

Победителят ще се наслади на 7-дневен тур, чрез който ще може да разгледа много от местата, снимани в сериала, които са основно около Сплит и Дубровник. Щастливецът ще е настанен в петзвезден хотел и ще има включена закуска.

 

Включена е и разходка с лодка до островите Хвар и Вис. Единственото, което не се поема от агенцията, е парите за самолетни билети до Хърватска.

 

Феновете ще могат да изпращат свои теории до 5 май.

 

Game of Thrones завладя и козметиката

 

Кит Харингтън: Епизодите на Игра на Тронове ще са сензационни!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия