4 зодии, които заразяват с негативна енергия

Вижте кои са те

2019-08-27 18:00:00
4 зодии, които заразяват с негативна енергия
Снимка: Pexels

Колкото и трудни да са ситуациите, и колкото и проблеми да имат, някои зодиакални знаци успяват да запазят спокойствие и се стараят да мислят положително. За други обаче всичко е черно и те не виждат изход. Депресират се и приемат всичко много тежко, така вредят доста на себе си, но и заразяват близките си с негативна енергия. Ето кои са тези знаци.

 


Скорпион

 

Имат много добра интуиция, чувствителни и страстни са, емоциите ги изпепеляват. Трудно им е да контролират чувствата си, защото са наистина погълнати от тях. Всяко нещо може да ги накара да експлоадират. Много тежко приемат, ако близък човек ги нарани или предаде. Бързо си менят настроенията. Избухват, не могат да останат спокойни и да приемат нещата, така потопяват околните в собствения си свят.

 


Козирог

 

Свързването с хората, постоянната комуникация - тези неща им се струват много изморителни и трудни. Не вярват много на околните и не искат да се сближават прекалено с някого, за да не останат наранени. Понякога драматизират и толкова се вглъбяват в собствените си проблеми, че изобщо нямат време и енергия да помислят за другите хора, да обърнат внимание на техните проблеми, а изтъкват само своите.

 

 

Рак

 

Те мислят доста негативно за самите себе си и така се съсипват и унищожават. Смятат, че не са достойни хора, че не трябва да им се случват добри и хубави неща. Чудят се дали някога ще бъдат щастливи и успешни, дали някой някога ще ги обича достатъчно. Оплакват се от това, че хубавите неща често ги подминават и от това, че приятели ги предават. Непрекъснато говорят за проблемите си и това натоварва околните.

 


Риби

 

Рибите са мили и разбиращи хора. Затова когато отрицателната енергия ги завладее, гледат да се дистанцират, да се затворят, да останат в собствения си свят, за да не натоварват и разстройват близките си. Но и те са водни знаци - много чувствителни, емоционални и раними. Когато някой все пак настоява да говори с тях и се поинтересува защо са се изолирали, Рибите плачат и се самосъжаляват пред въпросния човек.

 

4 зодии, които трудно се сбогуват

 

5 зодии, които защитават мнението си докрай

 

Топ 3 на най-силните зодии

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия