Какви личности сте според любимото ви вино?

Ето какви

2024-02-02 15:00:00
Какви личности сте според любимото ви вино?
Снимка: iStock/JuliaLototskaya

Виното е сред най-популярните и любими алкохолни напитки. Доказано е, че то може да има благоприятен ефект върху здравословното състояние - действа като антиоксидант и препазва от сърдечни проблеми. През зимните вечери виното е предпочитана напитка и много хора се наслаждават на чаша вино пред телевизора или в ресторанта. А и наближава празника на виното - Трифон Зарезан. Ето и какво издава за характера ви любимото ви вино.

 


Червено

 

Горди и смели хора. Искат винаги да изглеждат добре, имат прекрасни обноски и са много стилни. Не оставят мнението на хората около тях да им влияе, държат на своето. На моменти са големи инати, но имат принципи и са здраво стъпили на земята. Другите често ги търсят за помощ и съвети. Свикнали са да са под светлината на прожекторите, но мразят скандалите.

 

Снимка: iStock/IL21


Бяло

 

Много сладки и мили хора. Те са тези, които остават вечно млади и пазят детето в себе си цял живот. Интересното при тях е, че на моменти могат да са много консервативни и да държат на традициите, а в други моменти са едни от най-големите приключенци - искат да опитват нови неща, да се възползват от всички възможности. Зависи от това в какво настроение са. Елегантни са, но понякога имат нужда от одобрението на околните.

 

Снимка: iStock/master1305


Розе

 

Най-чаровните, лъчезарни, усмихнати и обаятелни личности. Обичат да се забавляват, кокетни са, понякога се лигавят, но всичко им е простено, защото умеят да омагьосват другите. Бъбриви са, общуват лесно с всички и са прекрасна компания за всичко - кино, кафе, парти, спортуване, литературна сбирка, кулинарен курс, изложба, разходка в парка и т.н. Имат много ухажори.

 

Снимка: iStock/Svetlana Khovrina

 

Пенливо вино/Шампанско

 

Шампанското е пенливо вино, произведено чрез вторична ферментация, а името му произлиза от френската провинция Шампан. Хората, които предпочитат тази напитка, са тези, които живеят за мига. Те сякаш не се страхуват от нищо, винаги са на ръба, опитват всичко ново и екстремно, имат нужда от адреналин. Живеят на пълни обороти и никога не им е скучно. Някои от тях обаче са леко надменни и често се мислят за по-добри от другите. Носят скъпи дрехи, правят си стилни прически, купуват най-луксозните аксесоари, хапват в екзотични ресторанти.

 

Снимка: iStock/FabrikaCr

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия