Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 февруари

Какво ви чака в седмицата на любовта?

2019-02-12 11:11:00
Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 февруари
Снимка: Pexels

Овен


Неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще ви накара да промените отношението си към половинката и то не в положителна насока. Експанзивни сте и първата ви реакция ще е да изясните ситуацията не със силата на аргументите, а със силата на гласа си, т.е. да сътворите един звучен живописен скандал. Доста по-късно ще разберете, че никой от вас няма вина за глупавата случка, но тогава вече пукнатината в отношенията ви ще е станала твърде голяма. Овладейте моментната си ярост, ако искате да запазите връзката. В края на седмицата обстановката ще е сравнително спокойна, ще възстановите обичайния си начин на общуване и ще можете да говорите за преживяванията си разумно. Необвързаните ще получат дългоочаквана вест.

 

Телец


Онези представители на вашия знак, които от скоро са във връзка, ще преживеят наистина бурен роман през тази седмица. Дали ще е отражение на настроението, което внушава празникът на влюбените Св. Валентин или ще е продиктуван от личния им вътрешен импулс, не се знае, но емоциите ще са незабравими. Лошото е, че увлечени във водовъртежа на любовта ще игнорират текущите си задължения и след това ще им трябва твърде много време, за да наваксат пропуснатото. По-спокойна ще е седмицата за Телците, които отдавна са заедно с половинката си и за онези, които все още нямат приятел/ка. Първите просто ще са доволни, когато са заедно, а вторите ще продължават вдъхновено да търсят „личността на сърцето си“.

 

Близнаци


Независимо от неудържимия ви стремеж към нови преживявания през тази седмица е желателно да контролирате поведението си и да не се впускате в никакви авантюри, особено пък в такива с романтичен нюанс. Не се подвеждайте по обещанията на приятелите да отидете заедно в непозната компания, където всичко ще е като в приказките. Последствията ще са непредвидими и в никакъв случай няма да са обнадеждаващи. Онези представители на вашия знак, които вече имат половинка, но над връзката им е надвиснал „облакът на недоверието“ ще могат да оправят нещата възползвайки се от въображението си и благоприятния ден четвъртък, когато всички са усмихнати и склонни да загърбят проблемите.

 

Рак


В началото на седмицата може да сте леко напрегнати във връзка с наближаващия празник на влюбените. Куп въпроси, на които не можете да си отговорите като: да подготвя ли подарък, какво да купя, той/тя какво би харесал/а, дали просто да не отидем на кино и други подобни ще ви измъчват и ще прогонват съня ви. Ще се справите много по-добре, ако измислите благовидна причина за отлагане на срещите поне до сряда. Не забравяйте, че той/тя може да преживява същите вълнения и тези няколко дни уединение най-вероятно ще се окажат полезни и за двама ви. На празника и след него ще можете да компенсирате взаимното си отсъствие, а и ще имате много нови преживявания за споделяне, което ще ви сближи.



Лъв


Настроението ви през цялата седмица ще е приповдигнато. Усмивката ви прави по-привлекателни, но усещайки въздействието си ставате и по-взискателни. Прекалените претенции и стремеж към идеалното ще се окажат вредни както за онези представители на вашия знак, които имат приятел/ка, така и за необвързаните. Първите ще са прекалено критични към половинката си, което няма начин да не предизвика естествено противопоставяне и недоволство у него/нея. Вторите пък, търсейки идеалната любов, най-вероятно ще си останат само с търсенето. За да не се разочаровате и да преживеете един истински романтичен ден на влюбените помислете за собствените си недостатъци и приемете човека до себе си такъв, какъвто е.

 

Дева


Най-глупавата ви постъпка през тази седмица би била да сравнявате себе си с всички останали. Ще е еднакво зле както за имащите, така и за нямащите романтична връзка. Едните ще започнат да намират недостатъци на половинката си, да се опитват да променят по някакъв начин действителността. Другите пък ще започнат да се самосъжаляват и да драматизират неуспехите си, колкото и да са незначителни. Не изпадайте в подобни крайности. Наближава един шеговит (макар и не съвсем български) празник, който прогонва мрачните мисли и вдъхва надежда, че всичко се случва по-лесно, ако има любов. Следвайте чувствата си, но се вслушвайте и в трезвите забележки на разума.

 

Везни


Текущите ви занимания през тази седмица ще са повече от обикновено, но това не означава, че не трябва да се забавлявате. Разпределяйте времето си така, че работата и почивката да са в почти равни части. Не стойте у дома. Излизайте по-често навън, бъдете сред приятелите си, а ако вече имате и любим човек бъдете с него. През тази седмица изненадващите (при това стимулиращи) промени ще са в по-големи количества за представителите на вашия знак, които все още не са успели да се влюбят. Те наистина ще имат повод за вълнение, защото ако не полетят на крилете на любовта ще получат неустоимо, поетично и доста оригинално любовно обяснение, от което може да останат и леко (но приятно) объркани.

 

Скорпион


Много често ще усещате, че не разполагате с достатъчно време през тази седмица. Мисълта, че няма да се справите, че старанието ви няма да бъде оценено достатъчно високо, може да ви хвърли в паника или просто да ви демотивира. От вас зависи да се преборите с песимизма и да не губите вяра в собствените си възможности. Не се лишавайте от компанията на половинката си. Разговорите с него/нея ще са много полезни, защото ще ви окуражат. Осъзнавайки, че някой ви разбира, че се опитва да ви разведри, защото ви обича, ще възстанови усмивката и самоувереността ви. Необвързаните Скорпиони не бива да се уединяват за дълго.

 

Стрелец


Още в началото на седмицата ще ви съобщят за някои допълнителни ангажименти, които ще засягат не учебните, а по-скоро неформалните ви интереси. Ако спортувате, участвате в хоби-клуб или се обучавате в някакво изкуство най-вероятно ще имате отговорности по повод деня на Св. Валентин. Не се надявайте да са свързани с виното, бъдете благодарни, ако в заниманията ви ще присъства шоколада. За лични и в частност за романтични емоции ще имате време през втората половина на седмицата. Тогава както вие, така и половинката ви ще сте натрупали толкова много впечатления, че ще е трудно да съберете мислите си и да разкажете всичко наведнъж. Ще се почувствате така, сякаш се виждате за първи път и, дори да е имало някакви противоречия, ще ги забравите.

 

Козирог


Кой, ако не вие, ще усети силата на любовта през тази седмица? И напълно основателно, защото Венера все пак е във вашия знак. Инициативата този път ще дойде от половинката ви и силно ще ви изненада, защото той/тя ще предложи нещо, което не ви допада. Приемете го с чувство за хумор и не бързайте да отказвате. Може да се наложи да промените плановете си, да направите лек компромис с предпочитанията. Идеята е от двете злини да изберете по-малката и да запазите връзката си. За необвързаните Козирози периодът ще е малко тъжен. Ще се чувстват неразбрани и няма да им е до романтични приключения.

 

Водолей


Стремежът ви да блеснете, да направите впечатление, да бъдете забелязани и в центъра на събитията през тази седмица ще бъде просто неудържим. Вниманието ви е обърнато предимно към себе си и непрекъснато ще търсите начини за индивидуална изява. Ситуацията е обещаваща за онези представители на вашия знак, които все още нямат сериозна връзка. Те ще са не просто въздействащи, а направо магнетични с оригиналните си хрумвания и неизчерпаемо чувство за хумор. Що се отнася до групата на обвързаните, препоръката е да не пренебрегват мнението на половинката си, да не омаловажават идеите и да не се опитват да засенчват неговите/нейните изяви. В противен случай вместо ден на влюбените може да преживеят ден на раздялата.

 

Риби


Непривично дружелюбни и открити ще сте през тази седмица. За разлика от друг път ще ви се иска всичко да споделите, всичко да знаете, всички да са съпричастни към чувствата ви. Поведението ви ще се окаже доста учудващо за половинката и той/тя на свой ред може да започне да се държи странно. Не си правете погрешни заключения и не превръщайте едно дребно недоразумение в световен катаклизъм. Използвайте празничния ден като добър повод за мил подарък и възможност да уеднаквите гледните си точки. Спомнете си, че хората са различни и да се обичат, означава да си помагат.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия