6 зодии, които харчат много

Вижте кои са прахосниците на зодиака

2018-09-16 10:30:00
6 зодии, които харчат много
Снимка: Pexels

Има пестеливи хора, но има и някои, които не могат да устоят на изкушенията и купуват всичко модно и интересно, на което попаднат. Ето и кои са зодиите, които харчат доста.

 


Овен

 

Импулсивни са по отношение на всичко. Ако искат нещо на момента, просто го вземат, без да мислят. Не разсъждават дълго. Ако прекалено дълго се колебаят дали да вземат нещо, те започват да губят интерес към него. Бюджети, финансови планове, забрани за харчене - за тях това е нещо непоносимо. Живеят за мига.

 


Лъв

 

Обожават пазаруването. И се глезят с много неща, но обичат да купуват и подаръци за другите и да им правят изненади. Независимо дали има повод или не. Искат да са винаги стилни, елегантни и да живеят охолен живот. В очите на другите лъвовете трябва да са бляскави. Понякога дори не могат да се контролират и закъсват с парите.

 


Риби

 

Рибите са толкова мили и не могат да отказват. Ако някой им поиска пари назаем, те ще дадат, дори да не разполагат с много към момента и дори да знаят, че няма да им ги върнат. Най-лошото е, че дават и големи суми, например, за да помогнат на приятел да инвестира в някакъв бизнес. Харчат, защото са добродушни и наивни.

 


Стрелец

 

Стрелците рядко се тревожат за пари. Харчат, докато имат, не се замислят, че може да спестят нещо. Често взимат назаем. Дават най-много пари за екскурзии, билети, хотели, ресторанти с екзотични ястия. Въобще не могат да си разпределят разходите. Дори не търсят евтини оферти, просто веднага резервират първото нещо, което им хареса.

 


Близнаци

 

Ако имат много важна причина, могат да спестят нещо. Но по принцип харчат доста. Правят доста неразумни покупки - вземат неща, които изобщо не им трябват. Просто им се струват красиви и ги купуват. Хубавото е, че дават пари и за благотворителни каузи. Понякога съжаляват колко много харчат за ненужни вещи.

 


Водолей

 

Водолеите много обичат да купуват електроника, техника, както и да инвестират. Те дават пари и за природни каузи и благотворителност. Захласват се по старт-ъп кампании, по иновации. Понякога тези инвестиции им се отплащат, но друг път ги разоряват. Но дори така те са щастливи, че са ги дали за нещо смислено.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия