Кой е най-подходящият коктейл според зодията? II част

Вижте коя напитка е най-подходяща за вашия знак

2018-02-27 17:30:00
Кой е най-подходящият коктейл според зодията? II част
Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да опитате коктейл, който сякаш е измислен за вас? Това може би е вашият перфектен избор според зодията. Ако обаче все още не сте срещнали най-доброто, може да се погледнете съветите на експерта Кат Одел, който наскоро издаде книга за алкохолни напитки. Вижте какво препоръчва тя:


Първа част може да видите тук:

 

Везни: Daiquiri

 

Тайната на тази известна напитка е в балансът на съставките: обикновен сироп, липа и ром. В точните пропорции ще имате идеалния коктейл, но в противен случай рискувате да получите странен вкус на кисела захар.

 

Скорпион: Long Island Iced Tea

 

Когато го провокират, Скорпионът става агресивен, точно като класическия Lond Island Iced Tea. Това е напитка, която съчетава в себе си 5 различни вида алкохол, съвсем малко сода и кисел вкус.

 

Стрелец: Pisco Sour

 

Знак, който обича приключенията и пътуването, свободата и откриването на нови неща. Гордостта на Перу е направена от яйчен белтък, захар и горчивина. Напитката е лека и ефирна.

 

Козирог: Martini

 

Амбициозните Кизорози са лидери, посветени на своите цели и те определено трябва да достигнат до.. Мartini. Един от най-добрите коктейли в света, базиран на точни пропорции в състава. Не всеки може да разбере тази напитка, както и сложния характер на земния знак.

 

 

Водолей: Rum and Coke

 

Щедър и харесван от всички, Водолеят трябва да опита тази напитка. Старият ром предлага един от най-добрите алкохолни вкусове, а комбинацията с кола определено си заслужава.

 

Риби: Milk Punch

 

Не очаквайте тази напитка да е направена само от мляко. Този коктейл е толкова вкусен, че определено може да ви увлече, а тайнствената Риба, която обича да мечае ще изпадне в сладък унес.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия