Според зодията: Защо той решава да си тръгне? II част

Разберете какво би накарало мъжът от всяка зодия да сложи край

2018-02-24 10:30:00
Според зодията: Защо той решава да си тръгне? II част
Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да се чудите какво сте объркали във връзката? Изглежда всичко върви добре, а в един момент той решава, че иска да си тръгне? Астрологията може да ви помогне да разберете защо е постъпил така според неговия зодиакален знак:

 

Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Мъжът Везни ще избере партньорка, която постъпва справедливо и честно към другите. Ако той забележи, че вие търсите изгода, мамите или нагрубявате несправедливо някой, много ще се разочарова и ще си тръгне.

 

Скорпион

 

Скорпионите много държат да имат до себе си страстна и уверена жена. Те искат да се възхищават от нейната сила и качества. Ако вие покажете слабост и неувереност пред този мъж, той вече няма да се възхищава от вас и ще се отдръпне. Скорпионът търси истинска кралица.

 

Стрелец

 

Мъжът Стрелец е много романтичен, но понякога изглежда студен и несериозен. Той ще потърси партньорка, която е забавна и умее да го подкрепя, ако вие се държите дистанцирано и не се вдъхновявате от неговите стремежи, Стрелецът ще си отиде.

 

Козирог

 

Този мъж умее да преценява ситуацията трезво и практично. Ако сметне, че вашата връзка не се отразява добре на неговите планове, той ще избере да сложи край. В главата на Козирогът има ясна представа какво иска от един партньор, а в случай че не е решил дали вие отговаряте не неговите критерии, може да се откаже и при най-малката грешка.

 

 

Водолей

 

Въпреки че са представители на въздушен знак, мъжете Водолеи ужасно много мразят вятърничави приказки – под това имам предвид неспазени обещания и некомпетентно мнение. Глупостта може да побърка този мъж и той ще избяга на мига.

 

Риби

 

Мъжът Риби уважава мнението на своята дама и се вслушва в него, но когато си е решил нещо никак не обича някой да му се налага. Ако постоянно му казвате какво да прави и го лишавате от така нужната му свобода, той ще помисли за раздяла. Въпреки всичко, водният знак се решава на крайна стъпка много трудно.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия