4 знака, че си играеш с мъжете

Защо мъжете казват, че жените не знаят какво искат

2018-02-26 12:30:00
4 знака, че си играеш с мъжете
Снимка: Instagram

Ако си чудиш защо отношенията с мъжете около теб са някак нестабилни, често някой е сърдит на другия е се получават „недоразумения“, вероятно самата ти провокираш това или поне имаш принос.

 

Какво означава да си играеш за мъжете? Това значи да даваш сигнали, че те могат да получат секси или връзка, а по-късно да се отмяташ, създавайки някакви дистанция или просто да отлагаш това до безкрайност във времето.

 

Естествено мъжете започват да се объркват, като не могат да разберат какво става и каква е причината за това противоречиво поведение, като в край на сметка решават, че „жените не знаят какво искат“. Ето няколко признака, че ТИ си играеш с мъжете:

 

1. Даваш си номера, защото „не“ ще прозвучи грубо

 

Запознаваш се с ново момче, което ти иска номера, даваш му го, но после съжаляваш – познато ли звучи? Следва звънене – понякога вдигаш и казваш, че си заета и не може да се видите, друг път просто оставяш телефона да звъни и по този начин си имаш още един господин, който не разбира какво се случва, но отчаяно продължава да звъни.

 

2. Измисляш все по-глупави извинения

 

Може би ти харесва някой да ти звъни и да ти обръща внимание, дори и да не го харесваш изобщо, и всеки път когато поиска среща си измисляш все по-глупави оправдания. На някои мъже това им изглежда интересно и започват да звънят все повече, но идва момент, в който на всеки му омръзва и когато се окажеш „зарязана“ от телефонния си обожател – не е готино, нали?

 

 

3. Държиш го близо „като приятел“

 

Съществува ли приятелство между мъж и жена? Едни ще кажат да, други – не. Истината? Зависи.. Приятелството между мъж и жена обикновено не включва флирт, закачки и намеци, а ако ти се държиш по този начин със своя приятел, значи просто си играеш с него.

 

Споделяш ли му доста лични неща, които обикновено провокират привличане у мъжете? Може и да нямаш сексуални намерения към него, но дали той знае това?

 

4. Проявяваш ревност

 

Е, той няма да чака вечно.. Колкото и да те харесва, рано или късно вниманието му ще избяга при друга, а тогава какво? Телефонът ти вече не показва постоянно съобщения от него, няма с кой да се помотаеш всеки път, когато ти е скучно, ухажорите, които повдигат самочувствието ти става с един по-малко?

 

И тогава идва тя – ревността. Той се интересува от друга и макар да се чувате, вече ти не си център на света за него и започваш да се сърдиш, че не получаваш същото внимание.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия