Зодии: Какво говори вашият лунен знак за характера ви?

Той отговаря за емоциите

2018-02-08 17:30:00
Зодии: Какво говори вашият лунен знак за характера ви?
Снимка: Instagram

Вероятно всички вие сте добре запознати с вашия слънчев знак и характеристика, но астрологията далеч не се базира само на него.

 

Зодиакалният слънчев знак носи определени качества, но всеки от нас казва, че някои от тях не са характерни за него. Каква е причината за това? В наталната ни карта има и други планети, които оказват влияние, но сега ще се запознаем с влиянието на Луната.

 

Луната е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция. Тя определя отношението ви към дома и семейството, миналото и детството ви. Ако не знаете положението на луната в хороскопа си, може да изчислите това в някои сайтове в интернет, като попълните датата и часа на своето раждане. Вижте луната в първите 6 знака (втора част очаквайте скоро):

 

Луна в Овен

 

Луната в Овен се управлява от Марс – планетата на агресията и войната. Ето защо хората с луна в този знак вероятно са войнствени и могат да причинят много вреди, когато са ядосани. Но това има и положителна страна – те са много страстни и умеят да се борят за кауза. Тези хора обичат да бъдат в движение и са независими.

 

Луна в Телец

 

 Хората с Луна в Телец се радват на качествените неща, но не и по повърхностен начин. Те търсят и изпъчват сигурност. Работят упорито и се възползват от плодовете на труда си, като живеят в спокойна среда. Тези хора инвестират куп енергия и време в своите връзки. Винаги може да се разчитате на тях, защото не се предатели.

 

Луна в Близнаци

 

За тях животът е купон! Обичат да общуват и са много социални. Имат естествена енергия, която не се нуждае от презареждане. Винаги засмени и обичат да се шегуват. Когато изразява своите емоции, луната Близнаци е много добра в писането. Те имат нужда от сродна душа или направо от много сродни души!

 

Луна в Рак

 

Луната в знака на Рак търси комфорт. Домът за тези хора е свещен, държат да се чувстват уютно и приемат само най-близките у дома. Имат нужда да съжителстват с някой, който им създава усещане за сигурност, с който да си готвят вкусна храна и да си седят вкъщи. Луната Рак се грижи много за близките си хора. За тях е много важен емоционалният контакт с партньора.

 

 

 

Луна в Лъв

 

Луната в Лъв обича вниманието да е фокусирано върху нея. Тези хора са толкова театрални, че заслужават да се преместят в Холивуд. Силни и горди – такива са те! Обичат да демонстрират, че нямат нужда от никой, но тайно се надяват да срещнат верен партньор и истински приятели. Много творчески, правят изкуство от всичко. Хората с Луна в Лъв са самодостатъчни, но когато са във връзка стават свирепи към всеки, който иска да навреди. Възхищават се на партньора.

 

Луна в Дева

 

Луна в Дева е една трудна позиция на Луната. Тези хора имат упоритостта на 10 души, събрана в една личност. Те имат умения на психолог, дори да не се занимават с това професионално. Обичат да помагат на другите, но имат силна нужда от баланс в своя живот. Понякога много се вманиачават в детайлите и не успяват да видят цялата картина. Държат да бъдат най-добрите във всичко, което правят. Много невротични на моменти.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия