Най-готините дестинации за лято 2018

Интересни места по света, които да посетите

2018-02-06 14:30:00
Най-готините дестинации за лято 2018
Снимка: Instagram

Много от нас са заети с ежедневните си задължения, но не е ли чудесно да очакваш с нетърпение ваканцията до далечна страна, която ти предстои?

 

За да ви помогнем да решите къде да планирате лятната си почивка, ето няколко идеи от експерти, които споделят кои са най-добрите дестинации за 2018:

 

Мартиника, Франция

 

Сгушен сред изумрудените води на източно Карибско море, този тропически остров е абсолютно зашеметяващ, с колоритни брегове, вулканични върхове, зелени планини и всевъзможни забавления. Според специалисти в момента има спад на цените на билетите до този отдалечен рай, което означава, че не трябва да се бавите!

 

 

 

Търкс и Кайкос, Великобритания

 

Моментът е чудесен да си купите билети и до Търкс и Кайкос. Разположени в югоизточната част на архипелага на Бахамските острови, това са две малки групи острови, от които не всички са населени. Изобилието от коралови острови е мечтата на гмуркачите. Задължително посетете Grace Bay Beach, където има луксозни курорти, ресторанти и магазини.

 

 

Хюстън, Тексас

 

Въпреки че 2017 беше трудна година за Хюстън с урагана Харви, неговата сила и културни дейности го правят една от най-желанието дестинации за лято 2018.

 

„Това беше спортна година, през която бяхме домакини на най-големия футболен мач в света и затвърдихме мястото като най-добрия бейзболен отбор. А между всичко това бяхме удивени да видим устойчивостта на града от опустошенията. Ако посетите Хюстън, не забравяйте да научите защо той си е спечелил прякора „Космическият град“, като посетите космическият център Lyndon B. Johnson – дом на НАСА и астронавтите.

 

 

 

Копенхаген, Дания

 

Авантюристи, храна, любители на историята и изкуството – този колоритен град има по нещо за всеки. Разгледайте старинни замъци на хиляди години или вечеряйте в световноизвестни ресторанти, преди да се разходите из града, за да разгледате забележителностите. Ако планирате пътуването през март ще имате най-евтиния полет.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия