4-те подвижни зодии и какво ги прави уникални

Те винаги се променят

2018-01-29 17:00:00
4-те подвижни зодии и какво ги прави уникални
Снимка: Instagram

Подвижните зодии са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Това, което ги обединява е, че са лесно приспособими към промените и много гъвкави. Те умеят да влязат чудесно във всяка роля, която съдбата им отреди, защото ще се нагодят към обстоятелствата и характера на другите. Ето какви още са те:

 

1. Комуникатори

 

Подвижните зодии са дарени с уникалното умение да свързват другите и въпреки че това ги прави много обичани и ценени, те често се оказват между чука и наковалнята при конфликт. От тях излизат добри изпълнители и работници. Те биха се представили чудесно и в ролята на водач, но само ако има някой, който да ги напътства и подкрепя.

 

2. Обичат да се сърдят

 

Близнаци, Дева, Стрелец и Риби често негодуват, че не са изслушвани и се чувстват незначителни – те много обичат да се сърдят. Тяхното мнение рядко успява да се наложи, защото подвижните знаци не са последователни и упорити и лесно се отказват от захванатите задачи и цели.

 

3. Непостоянни и променливи

 

От тях всичко може да се очаква. Подвижните знаци много лесно взимат решения, а не след дълго ги променят най-безцеремонно. Те са нетърпеливи и искат да вървят в някаква посока, без значение дали е грешната.

 

Характерът на тези хора може да претърпи невероятни промени и то неведнъж в живота. Може да познавате една Дева или Стрелец като безпардонен, груб и несериозен човек, а срещайки го години по-късно да откриете, че той вече е внимателен, мил и много отговорен.

 

Близнаци

 

Освен че Близнаците са подвижен знак, двойнствената им природа ги прави още по-непредсказуеми. На тези хора трудно може да се вярва и то не защото искат да ви излъжат. Това, което ви казват в момента те обикновено вярват и наистина желаят, но какво да направят, че желанията им се менят така често?

 

Дева

 

Девите дават вид на отговорни хора и наистина са (през повечето време). Ето един чудесен пример за това как е възможно някой да се мени като хамелеон. Девата, която виждате на работното място – сериозна, сдържана и вежлива, може да се окаже огнена, купонджийка и много разкрепостена, когато я опознаете.

 

 

Стрелец

 

Стрелците са се прицелили в постигането на някакви техни истини. За да успеят обаче да влезнат в образа, който би паснал на въображаемия свят, който те лека полека превръщат в реалност, се налага често нагаждане и голяма гъвкавост. Ето защо от Стрелецът, който познавате днес може да няма и помен след време.

 

Риби

 

Рибите повече от всеки подвижен знак се нуждаят от одобрение и подкрепа. Всичко, което правят им се струва погрешно, ако няма някой, който да го признае.

 

Много жалко, защото като 12-ти и последен знак, те носят мъдростта на всички останали зодии. Ужасно гъвкави и адаптивни, Рибите са най-силният знак, който ще се изплъзне и в най-тежката ситуация.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
defender
преди 6 години

Нас**хте се вече с тия задои, ве. Пуснете статии и за нещо друго. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия