8 съвета за любовта (от мъже)

След като сърцата им са разбити

2018-01-30 14:00:00
8 съвета за любовта (от мъже)
Снимка: Instagram

Вярвате или не, те искат да се влюбят отново – точно като вас.

 

На всеки му се е случвало да бъде с разбито сърце. Търсейки любовта, понякога се разочароваме и страдаме, но какво получаваме от това? Опит.

 

 

Жените по-често са способни да говорят за своите чувства, защото като цяло това е прието за нормално в обществото. Но какво могат да споделят мъжете?

 

1. Действията говорят повече от думите

 

'Обърнете внимание на това, което хората правят, а не какво говорят. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи свой приоритет и ще намери време – не бива да се примирявате с по-малко от това'.

 

 

 

2. Търпението е ключът

 

'Бъдете търпеливи. Загубих няколко добри момичета, защото те искаха да бъда с тях постоянно, а аз градя кариера. Работя това от 3 години, наистина ли си мислите, че ще станете най-важни за мен след първата среща?'

 

3. Доверете се на инстинкта си

 

'Този тих глас, който ви казва, че нещо не е наред, дори когато не можете да определите точно какво.. този глас е по-умен – послушайте го'.

 

 

 

4. Научете да приемате раздялата

 

'Хората идват и си отиват от живота ни по-често отколкото си мислите. Повечето пъти няма да бъдете готови да се разделите с тях. А понякога просто ще им покажете вратата. Научих се да казвам 'сбогом' по най-добрия и мирен начин, който мога'.

 

5. Не се опитвайте да се криете от проблемите

 

'Ако имате голям проблем във връзката, вие трябва да го решите или да го оставите да я убие. Избягвайки проблема или преструвайки се, че няма такъв, вие просто отлагате неизбежното'.

 

 

6. Научете се да бъдете самодостатъчни

 

'Не си набивайте глупави мисли, че няма да оцелеете без вашия партньор. Ако не можете да съществувате като уверен, завършен човек, вие трябва да работите над това още преди да започнете връзка'.

 

7. Радвайте се на онова, което имате

 

'Много хора търсят единствената, най-велика любов и не се задоволяват с по-малко. Какво като не виждате тази жена, майка на децата си? Оценявайте времето, което прекарвате с един човек сега. Опитайте нови неща, посетете интересни места, правете секс. Когато свърши – голяма работа.. Беше забавно и със сигурност научихте нещо интересно'.

 

 

8. Бъдете убедени, че изневярата никога не завършва добре

 

'Не бях изневерявал докато не станах на 22. Два месеца след като започнах нова връзка, прекалих с алкохола и срещнах две жени, които ми предложиха тройка.

 

Не пропуснах възможността. Връзката ми вървеше чудесно, бяхме щастливи, но две години по-късно някой й каза за онази нощ.

 

Това промени всичко. Всичко. Все още сме заедно и имаме две деца, но тя не ми вярва и нищо не е както преди'.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

taka e


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия