Подходящ спорт според зодията I част

Ако не сте се сетили за нещо подходящо

2018-01-20 10:30:00
Подходящ спорт според зодията I част
Снимка: Instagram

Обичате ли да спортувате? Дори да не сте най-големите фенове на физическото натоварване, вероятно може да се намери нещо, което да ви заинтригува.

 

Някои хора много обичат да гледат спорт, но не и да го практикуват. Има и такива, които предпочитат да участват в играта, а не да седят пред телевизора.

 

 

Най-много обаче са онези, които просто искат да отслабнат и да се стегнат и знаят, че за съжаление ще им се наложи да се раздвижат.

 

Ако сте от този тип и не се сещате за нито едно упражнение или спорт, които могат да ви бъдат приятни, може би просто не сте се сетили за нещо подходящо.

 

Астрологията може да ни даде идея какво би ни харесало, според нашия характер. Вижте първите 6 зодиакални знака и техните спортни предложения:

 

Овен

 

Овните са активни, динамични и целеустремени. Мудните спортове определено не са за тях, защото просто ще ги изнервят.

 

Огнения знак не е особено постоянен в тренировките и има периоди на голяма активност и такива, в които никой не може да го накара да спортува.

 

Много подходящ вариант за Овните са танците. Те обичат да се забавляват и изявяват, а това ще комбинира двете перфектно. Предвид огромното разнообразие от различни стилове, едва ли ще се намери нещо, което да не им хване окото.

 

Модерните танци са добра идея, но може би огненият овен ще се впечатли силно от страстното танго.

 

 

Телец

 

Телците не си падат много по силовите упражнения, но може да опитат с аеробика. Земният знак намира излишно да се състезава с някой за победа в някаква игра.

 

 

Той предпочита да се забавлява и раздвижва, като избира занимания, които ще му донесат по-бърз ефект.

 

Ето защо аеробиката може да се окаже много добър избор, въпреки че не е релаксираща процедура (както им се иска на Телците), тя ще подобри тонуса им и ще оформи тялото бързо.

 

 

 

Близнаци

 

Плуване. Въпреки че знакът е въздушен, водният спорт ще ги завладее изцяло. Те не обичат да им става горещо докато тренират, а във водата този проблем намира решение.

 

Казват, че плуването оформя тялото перфектно и развива всички мускули, затова Близнаците могат да опитат с водния спорт без да се колебаят.

 

 

Рак

 

Раците могат да се амбицират, поставяйки си цели и да се впуснат в изтощителни тренировки, но за кратък период от време.

 

За съжаление накрая резултатът е психическо изтощение, което те наваксват с много храна. Не е ли по-добре да намерят нещо, което им харесва и да го посещават с удоволствие?

 

 

Звездите препоръчват йога. Водният знак има нужда от баланс, който ще открие в древното изкуство.

 

Освен физически упражнения, в него са включени умствени и духовни практики, които определено ще подействат положително на неспокойния му дух.

 

 

Лъв

 

Лъвовете имат нужда да общуват и да се забавляват навсякъде, където отидат. За да се чувстват добре, звездите препоръчват да се включат в малка фитнес група.

 

 

Създавайки приятелски отношения с колектива, огнените Лъвове ще посещават тренировките с удоволствие.

 

От голямо значение за неподвижния знак е да не изминава големи разстояния до своя тренировъчен център, затова е добре да потърси нещо по-наблизо.

 

 

Дева

 

Девите винаги се състезават, каквото и да правят. Те просто не могат да спрат да се сравняват с другите.

 

Какъвто и спорт да изберат те ще опитват да бъдат най-добри още от самото начало, а това е много изтощително и натоварващо.

 

 

Ето защо звездите препоръчват на земния знак да тича. Деви, подберете си приятен маршрут и просто се раздвижвайте съвсем сами.

 

По този начин ще презаредите, състезавайки се единствено със себе си, което може би се оказва най-разтоварващата тренировка.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия