Какво дете си бил според зодията I част

Послушен или разбойник?

2017-12-01 17:30:00
Какво дете си бил според зодията I част
Снимка: Instagram

Представяте ли си моментът, когато вашата майка е разбрала, че е бременна? Със сигурност, още далеч преди да се появите е бил премислен въпросът – под кой зодиакален знак ще се родите.

 

Много майки правят рисковани опити да предизвикат по-рано раждането или да задържат плода, защото зодията, под която ще се роди детето ги плаши.

 

 

Според астрологията, гените не са единственото, което определя заложбите на един човек. Голямо значение има и моментът, в който той се е родил, както и мястото.

 

Още от детските години си личи какво може да се очаква от една личност. А какви бяхте вие като деца – кротки и послушни или калпазани?

 

Погледнете дали характерът, който описва вашата зодия за детските ви години, отговаря на вашите спомени:

 

 

Овен

 

Децата овни са оправни и упорити. Любопитни са към всичко ново и обичат да се учат на най-различни умения. Характерно за тях е, че не се отказват лесно от новото си хоби, а обикновено го овладяват на много добро ниво.

 

Дарени с талант и инат, който не им дава да се предадат, овните могат да станат блестящи музиканти или художници.

 

Малчуганите от тази зодия се отличават с голяма самостоятелност. Те няма да чакат наставления щом усетят, че могат да се справят сами.

 

 

 

Телец

 

Децата телци са сладкодумни и чувствителни, но това не им пречи да бъдат диви и да си падат по екстремни игри.

 

Те от малки умеят да боравят с парите и се ориентират много добре в материалния свят. Отличават се с голяма методичност щом се захванат с нова игра.

 

Уважават родителите си и винаги се вслушват в техните думи. Това е дете, на което можеш да обясниш нещата като на възрастен и то ще те разбере.

 

 

Близнаци

 

Това дете създава усещането, че имаш две деца, а не едно. Интелигентно е и няма да му бъде трудно в училище, дори ще научи и вас на нови знания.

 

 

Децата близнаци обичат да си измислят разни истории, на които много държат и искрено вярват.

 

Те имат много приятели и обичат да бъдат по цял ден навън и да си играят. Възможно е да имат проблем с апетита и да харесват малко храни.

 

 

 

Рак

 

Тези деца са трудни, защото са изключително инатливи когато решат, че искат нещо. Това е детето, което ще направи драми, ще вика и крещи, ако не му се угажда.

 

Децата раци често влизат в конфликт с връстниците си, защото се обиждат много лесно. Ето защо понякога трудно намират приятели и имат нужда родителите да ги занимават с нещо.

 

Малчуганите от тази зодия се вманиачават лесно по всичко, което им доставя удоволствие. Те много обичат шоколад и видеоигри и са склонни да прекаляват с тях повече от другите деца.

 

 

Лъв

 

Децата от тази зодия са много търсени за игри, защото винаги измислят много забавни занимания.

 

Те умеят да организират другите и да напътстват развитието на играта.

 

Малките лъвчета често са дарени с хубав глас, затова е добре да имат възможност за изява на таланта си на сцена, където ще се чувстват чудесно, защото обичат вниманието.

 

 

Дева

 

Децата деви са много подредени. Не че не разхвърлят играчките си, но когато си играят всяка играчка има своето място.

 

 

Те никак не обичат промените и смяната на дом или раздялата на родителите ще бъде много тежка травма за тях.

 

Тези деца са послушни и разумни и рядко биха прекрачили позволените им граници.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия