Слънцето е в знака на Стрелец – как се отразява това на любовния ни живот

Ще намерите любовта, от която сърцето ви се нуждае

2017-11-30 18:30:00
Слънцето е в знака на Стрелец – как се отразява това на любовния ни живот
Снимка: Instagram

Чао, чао, Скорпиони! Толкова от сезона на прераждане, наследство и смърт. Определено беше интересен месец - пълен с тайни, който напомня за края на един житейски цикъл.

 

 

Официално сезонът на Стрелеца започва на 22 ноември и ще продължи до 21 декември. Стрелецът с лък е герой, който ще излекува болката и ще ни напомни, че животът и любовта са едно приключение.

 

Надеждата се завръща с настроението за предстоящите празници, на които семействата се събират заедно, колкото и далеч да са през останалата част от годината, за да се повеселят и отпразнуват резултата от работата си през годината.

 

Не случайно Денят на благодарността в САЩ се празнува в края на ноември и попада в знака на Стрелец. Празникът изразява благодарността на хората за плодородната жътва и придобивките през изминалата година, аналогичен е на нашата Коледа.

 

Когато става дума за любов, Скорпионът определено е страстен и секси, но любовта има нужда от нещо повече. Стрелецът е управляван от планетата Юпитер, а нейната енергия е на изобилието.

 

Деветият дом ни помага да се учим от опита си и ни дава кураж да използваме новите си знания, за да намерим истинския смисъл на живота.

 

Ето какво се случва с любовния живот на всички в периода на Стрелец:

 

 

 

1. Оптимизмът се засилва

 

Любовта е трудна, когато има някакви препятствия, но Стрелецът е заклет оптимист, който е уверен, че може да пребори всички беди.

 

Ако досега сте чувствали съмнения, дали ще се справите с трудностите, в този период е много вероятно да получите вдъхновение и вяра, че нещата ще се наредят (а когато вярваме те наистина се нареждат).

 

 

2. Свободата възражда любовта

 

Никой не държи повече на независимостта си от Стрелците, но когато са далеч от човека, който обичат, те осъзнават дълбочината на чувствата си.

 

По време на този период, партньорите, които са се отдалечили, ще намерят отново смисъл и любовта между тях ще се разпали от огъня Стрелеца.

 

Но най-много ще се отрази на онези, които са се разделили със своя партньор. Има голяма вероятност, разбира се, ако все още има чувства, да се съберат точно сега.

 

 

 

3. Партньорите ще приемат своите различия

 

Колкото повече разбираме човека до себе си, толкова по-лесно ще ни бъде да го приемем. Огънят на Стрелеца ще отвори сърцата ни да приемаме другия, да чувстваме неговите емоции и ще ни накара да разсъждаваме по-дълбоко за причината на проблемите, защото Стрелецът е философ.

 

 

 

4. Чакат ни нови приключения

 

Деветият дом е известен с възможностите за пътуване, а Стрелецът умира за приключения. Сега е моментът да избягате от скуката и да предприемете вълнуващо пътуване.

 

Необвързаните може да срещнат партньор от далечен град или чужда страна, а връзките от разстояние ще се възродят в този период.

 

Декември посреща зимата, а слънцето в Стрелец ще се погрижи да намерите любовта, от която сърцето ви се нуждае.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kompleksar
преди 6 години

За купидон ли иде реч ? :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия