Бруталната истина, ако обичаш Стрелец

Какво да очакваме от този знак

2017-10-27 18:30:00
Бруталната истина, ако обичаш Стрелец
Снимка: Instagram

Според астрологията, Стрелците са обвинени в най-привлекателния знак, без право на обжалване. Те са смъртоносни, огнени и ги управлява най-голямата планета от Слънчевата система – Юпитер. Това означава - емоции, много изненади и силна страст. Ето какво още можете да научите за тях:

 

1. Стрелците са много непоследователни и променливи

 

Каквото и да планират, никога не се доверявайте напълно на решенията им, защото те могат да се променят във всеки един момент. Може да ви кажат, че искат утре да отидете на разходка сред природата, но да се събудят с идеята, че всъщност ще ходите на урок по тенис. Стрелците имат много настроения, които често се сменят без видима причина (или без никаква причина). В тях се крият много личности и никога не можете да сте сигурни коя от тях ще се покаже. Сега са тихи, смирени и срамежливи, но по-късно може да се превърнат в най-силната и смела личност, което сте виждали.

 

2. Стрелците обичат да се шегуват.

 

Харесва им да се закачат с другите и да ги дразнят с острите си коментари. Но не винаги биха търпели майтап със самите тях. Внимавайте – добре е да бъдете изключително добронамерени и внимателни, защото иначе ще усетите огнения им нрав.

 

3. Те са изключително непреклонни

 

Не можете да ги накарате да направят каквото искате за нищо на света. Те си имат план и го следват, а ако вие не сте в него, няма и да бъдете. Стрелците ценят личното си пространство, сякаш имат някаква специална връзка със себе си. Те са много независими и не търсят помощ от никой, макар че понякога я приемат и тайно й се радват. И не забравяйте – може да променят намеренията си в последната минута, но що се отнася до вашите, добре е да ги предупреждавате за всичко поне ден по-рано.

 

4. Стрелците обичат да навлизат в дълбоки философски размисли

 

Те мразят клишетата и теми като „Каква музика слушаш“ или „Какви филми гледаш“, биха ви направили безкрайно безинтересни моментално. Но ето няколко въпроса, които са много подходящи за Стрелеца, дори на първа среща:

 

Какво е твоето вдъхновение в живота? За какво мечтаеш? Какви са най-големите ти страхове? Какво мислиш за произхода на хората?

 

Те се интересуват от най-сериозните въпроси и ако това ви се струва глупаво, то вие не сте готови за любовта на Стрелеца.

 

5. Ако не ги обичаш ще отлетят на секундата

 

Стрелците могат да захвърлят всеки като носна кърпичка, ако не получават любов и уважение. Ако не се чувстват значими и ценени ще ви оставят и няма да се обърнат никога повече към вас. Пренебрежението е смъртна обида за Стрелците, затова внимавайте .

 

6. Стрелците имат свободен дух


Те са неукротими и винаги ще ви кажат: „Следвай сърцето си“. Веят знамето на свободата гордо и никога не биха го оставили. Въпреки че са съобразителни и отстъпчиви, ако са решили, че нещо отнема свободата им - няма сила, която да ги спре, защото те се чувстват сякаш са паднали в дълбоки води, нямат въздух и плуват с всички сили към повърхността.

 

 

 

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Breez3
преди 6 години

Що ме обиждате ве :D Точно музиката и филмите са ми интересни


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия