3 неща, които са по-важни от работата и задълженията

Какви трябва да са приоритетите ни?

2017-07-07 14:00:00
3 неща, които са по-важни от работата и задълженията
Снимка: Instagram

Всеки ден сме вглъбени в задълженията си в се носим по течението на ежедневието. Изведнъж незнайно защо започваме да се чувстваме зле и заблудено търсим причина. Но тя е очевидна.

 

Всеки един от нас си търси своето, а именно време с любимите хора, хубава книга, разходка в планината, почивка на морето, завладяващ филм или вълнуваща театрална постановка. Някои откриват своите желания в този абзац, а други не чак толкова – разни хора, разни интереси.


Работата е важна, но това как се чувстваме се оказва по-важно от всичко. За да свършим нещо качествено, трябва да имаме желание и най-вече сили. А как да ги придобием? Като си дадем малко почивка и послушаме един път себе си – какво искаме.


Семейството е по-важно от всяка една работа


Когато някой близък има нужда от нас, работата не е оправдание. Трябва да бъдем до този човек и да сме негова упора.


Приятелите


Те са тези, които ни изслушват, тези, на които можем да споделим всичко и да помолим за всичко. Не забравяйте, че те не бива да бъдат пренебрегвани.


Нуждата от пълноценна почивка също не бива да остава на заден план


Човек трудно може да издържи непрекъснато на работното място без да си вземе глътка въздух. Освен това всеки има нужда да се откъсне от забързаното ежедневие и да бъде на място, където времето сякаш е спряло, където можеш да останеш сам с мислите си и приятелите си, да се забавляваш и обичаш по-истински от всякога. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия