5 тенденции в бижутата за пролетта

Ето кои са те

2024-03-25 16:30:00
5 тенденции в бижутата за пролетта
Снимка: iStock/sasapanchenko

Пролетният сезон е тук и много хора мислят за ново начало, промяна във визията, внасяне на свежест и нови аксесоари. Знаете, че бижутата са неразделна част от хубавата визия и винаги изпъкват. Кои ще са най-хитовите бижута за пролетта? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Големи гривни

 

Големите, обемни, масивни и дебели гривни са модерни от известно време, а през пролетта тази тенденция се запазва и те стават още по-популярни. Най-хубавото е, че ако носите такава огромна, дебела и масивна гривна, може изобщо да не слагате друго бижу. Тя изпъква, забелязва се от далеч, достатъчна е. С такова бижу изглеждате уверени дами, много стилни сте и елегантни.

 

Снимка: iStock/nicoletaionescu

 

Перлени пръстени

 

Перлите са вечна класика. Те си подхождат с пролетта, тъй като стоят много нежно, а сезонът също е някак романтичен, невинен, нежен. Но този път перлите ще са хит не за огърлици и обеци, а основно за пръстени. Перлените пръстени ще са навсякъде тази пролет и вие трябва да се сдобиете с това бижу. С него сте изискани и нежни.

 

Снимка: iStock/Kondor83

 

Бижута с животински мотиви

 

Животинските принтове вече превзеха модния свят - палта, блузи, чорапогащници и т.н. Сега това се пренася и в света на бижутата. Голям хит ще са брошки паяци, брошки омари, обеци бръмбари, гривни змии, гривни и гердани с морски звезди, брошки пеперуди и каквото друго ви дойде наум. Тези бижута определено правят голямо впечатление. Те са за смели дами, готови за приключения.

 

Снимка: iStock/jinjo0222988

 

Бижута с 3D флорални елементи

 

Още в началото на 2024 г. стана ясно, че кокетната мода завладява света ни. Говорим за дрехи, аксесоари, обувки, маникюри, чанти с романтични и нежни детайли - панделки, розетки, флорални мотиви, сърчица, бродерии. Сега това започва да важи и за бижутата. Най-голям хит са флоралните елемнти върху бижутата. Обеци с теменужки и детелинки, гердани с маргаритки, пръстени с розички, водни лилии по обеци и пръстени, гердани с хризантема - всичко това е много актуално. Естествено, флоралните бижута си отиват със сезона, тъй като градинките и парковете са пълни с цветя.

 

Снимка: iStock/Tarzhanova

 

Металически бижута

 

Сигурно сте забелязали, че в последните няколко години металическите дрехи, чанти и обувки са доста модерни. Бижутата не остават пренебрегнати. Сега ще са популярни бижутата с металически блясък. Може да носите кръгли или квадратни обеци в металическо сиво, златни колиета, златни обеци топчета, масивни гривни в металическо сиво, златни и бронзови пръстени.

 

Снимка: iStock/SanneBerg

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия