5 модни тенденции за пролетта

Ето кои са те

2024-03-15 16:30:00
5 модни тенденции за пролетта
Снимка: iStock/OKrasyuk

Пролетта е на прага ни и е време да подменим гардероба. Прибираме дебелите якета, шуби и палта, изваждаме по-тънки палтенца, кожени и дънкови якета, суичери и т.н. Сега е времето да се освободим от старите и ненужни дрехи, да направим почистване на гардероба и да внесем свежест. Кои ще са най-модерните дрехи през сезона? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Ресни

 

Едно завръщане от 90-те и началото на века. Дрехите с ресни ще са абсолютен хит през по-топлите месеци. Те са вечна класика, с тях изглеждате леко ретро, но и много стилни, женствени, приключенски настроени. Може да носите всичко с ресни - палта и шлифери с ресни, блузи и тениски с ресни, рокли и поли с ресни, кожените якета с ресни също сега са много модерни.

 

Снимка: iStock/a-wrangler

 

Без панталони, само бельо

 

Това е тенденция за смели дами. Сигурно сте забелязали как в последно време много знаменитости комбинират палта, ризи, пуловери, блузи, якета с много, много къси гащички, които си изглеждат направо като бельо. И понякога носят чорапогащник под тях. Е, това ще е абсолютен хит за пролетта. Снабдете се с наистина къси гащички, комбинирайте ги с цветни или телесни чорапогащници, ако ви е студено. Така изглеждате много сексапилни и в крак с тенденциите.

 

Снимка: Getty Images

 

Анцугови долнища

 

Ако късите гащички ви се струват нещо прекалено провокативно, това е тенденцията за вас. Анцузите се завръщат и са много актуални за пролетта. Говорим най-вече за анцугови долнища. Не носете толкова често дънки и панталони, залагайте повече на тези спортни и широки долнища. Най-хубавото е, че сега те се комбинират с всичко - сака, палта, ризи, блузи, кожени якета, суичери, жилетки и т.н. С анцугово долнище ще ви е удобно и се чувствате като у дома си навсякъде.

 

Снимка: iStock/MarianVejcik

 

Пеплум

 

В периода 2010-2015 г. блузите, туниките и топовете с пеплум бяха абсолютен хит. Сега те се завръщат и отново е така. Пеплумът е къса ивица плат, която се разкроява от областта на талията към бедрата. Задължително се сдобийте с такива дрехи за пролетта! Те стоят много елегантно, стилно, женствено. Подходящи са както за офис, училище, официални събития, така и за кино, кафе, разходка в парка.

 

Снимка: iStock/a-wrangler

 

Дънки и поли с ниска талия

 

Когато не се с анцуг или къси гащички, помнете, че полите, дънките, панталоните и джинсите трябва да са с ниска талия, ако искате да сте в крак с модните тенденции. Долнищата с ниска талия се завръщат и отново са много актуални. Дългите поли с ниска талия са идеални за пролетното време, а дънките с ниска талия пък са си вечна класика. Те стоят много секси.

 

Снимка: iStock/timhughes

 

Снимка: iStock/liveslow

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия