Най-бляскавите звезди на афтърпартито на наградите "Оскар"

Изумиха с визии

2024-03-13 13:30:00
Най-бляскавите звезди на афтърпартито на наградите
Снимка: Getty Images

Наградите "Оскар" бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис в неделя вечерта. Както обикновено, много звезди омаяха с визията си на червения килим. Но освен на церемонията, част от тях присъстваха на афтърпартито на "Vanity Fair" и там показаха не по-малко изумителни тоалети. Ето кои бяха най-изумителните визии.

 


Кендъл Дженър

 

Риалити звездата показа сексапила си. Кендъл избра дълга прозрачна рокля в черно и с изрязани елементи. Освен, че предизвика фурор със секси визията си, манекенката доказа, че е модна икона. Знаем, че прозрачните дрехи са голям хит от поне 2-3 години насам.

 

Снимка: Getty Images

 

Ванеса Хъджинс

 

Актрисата разкри, че е бременна за първи път по време на наградите "Оскар", като показа наедрялото си коремче. На афтърпартито тя заложи на прозрачна черна рокля, като ясно се виждаше черното ѝ бельо. Ванеса бе с пусната къдрава коса. Тя събра много комплименти за провокативната визия и избора си.

 

Снимка: Getty Images

 

Джесика Алба

 

Звездата показа удивителна визия. Джесика съчета няколко тенденции. Тя позира с дълга сива рокля с интересни смъкнати ръкави. Роклята е блестяща, а около деколтето и кръста има розетки. Така актрисата заложи на кокетна мода, която превзе 2024 г. - дрехи с романтични, нежни детайли, като розетки, панделки, флорални мотиви, бродерии, набрани материи и т.н.Освен това, тоалетите с пайети, блясък и брокат също са голям хит от 2-3 години.

 

Снимка: Getty Images

 

Криси Тейгън

 

Моделката бе една от най-секси дамите на партито. Криси показа, че е в час с кокетната мода, като заложи на рокля, направена изцяло от флорални мотиви. По-интересното е, че цветята и растенията са свързани с тънки нишки и така на доста места има изрезки по роклята. Криси показа плът и бе много чаровна.

 

Снимка: Getty Images

 

Мег Райън

 

Актрисата също комбинира няколко популярни тенденции. Тя се появи с прозрачна рокля, съставена от сиви и златисти цветя. Освен, че показа секси визия, така Мег също заложи на кокетна мода - заради нежните цветя. А и вече стана ясно колко актуални са прозрачните дрехи в последните години.

 

Снимка: Getty Images

 

Кайли Дженър

 

Друга звезда, която съчета дори 3 тенденции. Риалити звездата позира с дълга червена рокля с дълбоко деколте и тънки презрамки. Червеното стана огромен хит за дрехи, аксесоари, палта, обувки и чанти още през есента на 2023 г. Освен това, роклята на Кайли е с блясък, така че тя е в час и с тази тенденция. Около кръста и бедрата пък има блесящи бели флорални мотиви - част от кокетната мода.

 

Снимка: Getty Images

 

Памела Андерсън

 

Явно флоралните мотиви са любими и на актрисата. Памела се показа с шарена рокля, която е с жълти, лилави и зелени цветя, както и геометрични фигури и листенца в различни цветове. Явно звездата също е фен на кокетната мода. Роклята е дълга и широка, а Андерсън е с пусната коса.

 

Снимка: Getty Images

 

Кайли Миноуг

 

Певицата беше изключително стилна. Тя заложи на дълга рокля с презрамки, която е с блестящ корсет в зелено, както и блестяща пола в синьо. Това е много интересна комбинация на цветове, а Кайли явно е почитател на тенденцията дрехи с блясък, пайети, блестящи камъчета.

 

Снимка: Getty Images

 

Деми Ловато

 

Изпълнителката избра елегантна визия. Деми отиде на партито с дълга рокля в черно със смъкнати ръкави и дълбоко деколте. Роклята е блестяща. Така певицата показа, че е в крак с модните тенденции - лъскавите и бляскави дрехи превзеха модния свят отдавна.

 

Снимка: Getty Images

 

Салма Хайек

 

Актрисата заприлича на русалка. Тя позира с интересна прическа и коса, която изглежда леко влажна. Тя също заложи на тенденцията бляскави дрехи. Салма бе с дълга рокля в металическо сиво, което наистина лъщи. Роклята е с един дълъг ръкав, както и с воал.

 

Снимка: Getty Images

 

Парис Хилтън

 

Парис заложи на доста секси визия. Тя беше с дълга прозрачна рокля със сиви елементги и камъчета, както и с воал. Звездата беше с вдигната на кок коса. Тя събра много комплименти за прозрачната рокля и прекрасната форма.

 

Снимка: Getty Images

 

Камила Мендес

 

Камила явно е очарована от кокектната мода, която засега е най-популярна за 2024 г. Актрисатка се появи с дълга рокля в черно, която е с голям и набран воал, но и с корсет, който се състои изцяло от розетки в златисто. Тази рокля е с романтични и нежни мотиви - розетките и воалът, което показва, че Мендес е в крак с новите тенденции.

 

Снимка: Getty Images

 

Нина Добрев

 

Актрисата от български произход също впечатли на партито. Тя заложи на дълга рокля в металическо сиво, която е с изрезка около коремчето. Така Нина заложи на тенденцията бляскави и лъскави дрехи. Тя беше с пусната коса и събра много комплименти за визията си.

 

Снимка: Getty Images

 

Линдзи Лоън

 

Любимата актриса на мнозина събра погледите с тоалета си. Линдзи заложи на дълга сива рокля, която е без презрамки и изцяло направена от ресни. Те са бляскави и дори имитират гирлянд, така че звездата определено изглежда много празнично и в крак с тенденциите.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия