Най-впечатляващите визии на наградите "Оскар"

Ето кои звезди изумиха с тоалети

2024-03-12 16:30:00
Най-впечатляващите визии на наградите
Снимка: Getty Images

Наградите "Оскар" бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис в неделя вечерта. Както винаги, много знаменитости впечатлиха с визиите си и показаха уникални тоалети. Кои направиха най-голямо впечатление на червения килим? Вижте тук отговорите.

 


Америка Ферера

 

Актрисата от "Барби" не изневери на стила на филма. Тя се появи на церемонията с дълга рокля в бонбонено розово, която е и блестяща. Роклята е с дебели презрамки, дълбоко деколте и стои наистина празнично. Знаем, че Барби стилът (дрехи, аксесоари, обувки, чанти, грим, коси, бижута в розово и цикламено) e огромен хит от близо 2 години, а блестящите дрехи също са доста актуални в последните 2-3 години.

 

Снимка: Getty Images


Ема Стоун

 

Тя спечели наградата за главна женска роля за "Клети създания", но предизвика фурор не само с това, а и с роклята си. Ема беше облечена с дълга рокля в сметаново бяло, която е без презрамки. Тя е с много интересен корсет, разширен около кръста и така напомнящ на къса рокля или цвете. По роклята има и леки флорални мотиви. Така звездата показа, че е в крак с кокетната мода, която завладя 2024 г.

 

Снимка: Getty Images

 

Райън Гослинг

 

По червения килим Райън мина с елегантен черен смокинг. Но направи истинско впечатление с изпълнението си на "I'm Just Ken" по време на церемонията. Освен, че рокаджията Слаш се появи да свири на китара, Гослинг шашна с облеклото си. Актьорът бе по цикламен костюм и така бе в тон с "Барби".

 

Снимка: Getty Images

 

Флорънс Пю

 

Актрисата беше много елегантна. Тя позира по дълга рокля в светлолилаво, която е с блестящи камъни около кръста. Корсетът пък е мрежест и прозира. Така Флорънс съчета 2 тенденции - прозрачните и мрежестите дрехи завладяха модния свят още преди 2-3 години. А дрехите с пайети, блясък, бижута също са огромен хит от няколко години.

 

Снимка: Getty Images

 

Ариана Гранде

 

Певицата бе като истинска принцеса. Или по-скоро като Глина - добрата фея, в чиято роля влиза във филмите "Wicked", които ще излязат по кината през ноември 2024 г. и ноември 2025 г.  Ариана бе с дълга розова рокля без презрамки и с набрана материя. Роклята е с дълъг воал и огромни набрани елементи около кръста и отзад, като така изпълнителката изглежда наистина като вълшебница от приказките. Освен, че е в тон с ролята ѝ, Гранде отново доказа какъв хит сега е кокетната мода - дрехи с романтични, нежни и приказни детайли.

 

Снимка: Getty Images

 

Марго Роби

 

Марго редовно се появява с розови и цикламени тоалети, за да е в тон с ролята си в "Барби". Но сега тя заложи на нещо съвсем различно. Актрисата позира по дълга елегантна черна рокля, която е без презрамки. Роклята е с блясък, като така Роби показа, че си остава истинска модна икона.

 

Снимка: Getty Images

 

Зендая

 

Актрисата впечатли с визията си, като съчета няколко тенденции. Зендая заложи на дълга рокля в розово и сиво с една презрамка. Розовият плат е лъскав, а сивите елементи блестят. Освен това, сивите елементи са флорални мотиви. Така звездата комбинира две тенденции - блестящи дрехи и кокетна мода, заради флоралните мотиви и розовия цвят.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

pojelavam uspehi na vsi4ki trudoliubivi hora


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия