4 модни тенденции, които ще са навсякъде през 2024 г.

Ето кои са те

2024-01-24 15:00:00
4 модни тенденции, които ще са навсякъде през 2024 г.
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Новата година дойде и с нови модни тенденции. Вече се вижда как определени стилове и материи превземат модния свят, а и как някои трендове от миналите години се запазват и сега. Кое е абсолютен хит при тоалетите? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Панделки

 

Вече стана ясно, че момичешката и кокетна мода завладява годината. Звездите се показаха с тоалети с нежни и романтични детайли на церемонии по раздаване на награди в началото на годината. По-специално - в момента панделките са голям хит. Задължително трябва да имате в гардероба си блузи, рокли, жилетки или поли с панделка. Може аксесоарът да е минималистичен и нежен, може и панделката да е огромна и да прави впечатление. С такива дрехи сте сладки, истински кокетки и много модерни.

 

Снимка: iStock/Wirestock

 

Прозрачни дрехи

 

Това е тенденция, която се запазва от 2-3 години насам. Прозрачните материи станаха хит още през 2021 г. и сега продължават да са актуални. Модерни са всякакви прозрачни рокли, поли, блузи, ризи, мрежести тениски и рокли, мрежести топове и т.н. С такъв тип тоалети изглеждате наистина сексапилни, привлекателни и отново сте в крак с тенденциите.

 

Снимка: iStock/AndreyStratilatov

 

Розетки

 

Това е друга част от т.нар. кокетна мода. Ако панделките не са по ваш вкус или пък предпочитате флоралните мотиви, това е вариант за вас. Цветчетата и най-вече розетките са супер хит за 2024 г. Те станаха популярни още миналата година, когато Джей Ло и Зендая заложиха на розови рокли с розетки. На церемонии по раздаване на награди тази година също видяхме, че роклите с розетки продължават да са актуални. Може и да заложите на блузи и поли с розетки. Така отново изглеждате нежни, мили, като георини от романтичен филм.

 

Снимка: Getty Images

 

Украшения

 

Още от 2 години насам дрехите с блясък, диаманти и пайети са хит. Те продължават да са модерни и сега, като дори стигаме по-далеч. Актуални са всякакви тоалети с брокат, накити, бижута, диаманти, пайети, кристали, брошки, лъскави ресни и т.н. Спокойно може да залагате на потници с ресни и пайети, рокли с брошки, диаманти и кристали, блузи с бижута, поли с брокат и т.н. Важното е тези дрехи да изпъкват, да изглеждат луксозни, да са наистина бляскави.

 

Снимка: iStock/KrisCole

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия