5 тенденции в прическите за зимата

Ето кои са те

2023-12-22 15:00:00
5 тенденции в прическите за зимата
Снимка: iStock/paultarasenko

Зимата е тук, а с нея на хоризонта се задават и много нови тенденции. Прическата е основна част от визията, така че трябва добре да се погрижим за нея. А кои прически ще са хит през студения сезон? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


"Влажна" коса

 

Тази прическа беше популярна в началото на века и сега се завръща. Нека косата да бъде пусната, може да е изправена, да се лее свободно и... да изглежда така, сякаш е мокра или влажна, особено в корените и в горната част. Това може да бъде постигнато с лак за коса или пяна. Джиджи Хадид скоро се показа с такава прическа и доказа, че е голям хит.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Laura Polko (@laurapolko)

 

Канелено червено

 

Ако искате промяна в цвета и нещо наистина различно, това е перфектният избор за вас. Червеното е един от цветовете на Коледа и сега е голям хит за дрехи, аксесоари, обувки, чанти, бижута, маникюр. Пренася се и върху косите. Но не залагайте на огнено червено, а по-скоро на смесица между червено и кафяво, рижаво, или на канелено червено. Хейли Бийбър показа такъв цвят на косата още през есента.

 

Снимка: iStock/gpointstudio

 

Панделка в косите

 

Панделката се превърна в топ аксесоар за косите през тази година. Тенденцията се запазва и за зимата. Нека напомняте за стила на балерините. Сложете панделка в косите, независимо дали ще вържете косата на полуопашка, дали ще вдигнете бретона и т.н. Този аксесоар е много модерен и така изглеждате нежни, изтънчени, мили, приказни.

 

Снимка: iStock/Elena Smykova

 

Къс боб

 

Бобът е толкова популярен от поне 4-5 години насам. Явно тази прическа няма да ходи никъде и през тази зима. Заложете на къса коса и няма да сбъркате. Но говорим за наистина къс боб - такъв, който едва докосва раменете или изобщо не ги докосва. Вечна класика, с която изглеждате елегантни.

 

Снимка: iStock/ValuaVitaly

 

Бижу в косата

 

Ако панделките не ви харесват или ви се струват прекалено сладникави за определени поводи, това е изборът за вас. Сложете фиби или шноли, украсени с бижута и камъни. Колкото по-големи са фибите с бижута и колкото повече бижута има, толкова по-добре. Така наистина се забелязвате и изглеждате стилни.

 

Снимка: iStock/Anastasiia Korotkova

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия