6 хита в бижутата за лятото

Вижте кои са те

2023-07-05 15:00:00
6 хита в бижутата за лятото
Снимка: iStock/Dmytro Buianskyi

Лятото вече е тук и е време да помислим как да разнообразим външния си вид. Знаем, че бижутата са много важна част от визията и правят голямо впечатление на всички. Кои са тенденциите при тях за лятото? Ето отговорите на "In Style".

 


Гердани като бонбони

 

Върнете се в детството! През сезона хит са герданите в нежни цветове - бебешко розово, ментово зелено, светлосиньо, лавандулово лилаво, светлочервено, оранжево и т.н. Просто си спомнете какви бонбонки обичахте и търсете гердани в подобни цветове. Така изглеждате лъчезарни, жизнерадостни, слънчеви, магични. 

 

Снимка: iStock/Gorlov

 

Флорални мотиви

 

Знаем, че дрехите с цветя винаги са актуални за лятото и пролетта. Не спирайте само до там, заложете и на бижута с цветя. Флоралните мотиви са истински хит при обеците, пръстените, колиетата, гривните. Обеци с маргаритки, пръстен с роза, гривни с детелинки и хризантеми - всичко това стои много ефектно. Така излъчвате позитивна енергия.

 

Снимка: iStock/Tarzhanova

 

Перли

 

Няма как да забравим за перлите. Те са вечна класика, през който и да е сезон! Ако отивате на официално събитие или сте с вечерна рокля, няма да сбъркате, ако носите перли. Може да е колие с перли, обеци с перли или гривна с перли. Така изглеждате стилни и елегантни.

 

Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

 

Чокъри с панделка

 

Чокърите са завърнаха преди 5-6 години и все още остават много модерно бижу. Но не какви да е - през това лято ще са хит чокъите с панделка. Например, може да заложите на черен чокър с огромна роза. Както знаем, розетките също са актуални от няколко месеца и така ще изглеждате магични. Може чокърът да е и с друг флорален мотив или интересен възел.

 

Снимка: iStock/Ganna Gavenko

 

Злато

 

Лято е, слънцето грее ярко и е време и ние да блеснем. През топлия сезон ще изглеждате страхотно, ако заложите на златни бижута. Не ви е нужен специален повод, може да носите златни гривни, колиета, пръстени и обеци навсякъде - на кафе, на кино, на ресторант, на разходка в парка и т.н. Дори заложете на няколко златни бижута и ги комбинирайте. Така изглеждате слънчеви и стилни.

 

Снимка: iStock/Sofia Zhuravets

 

Пръстени като талисмани

 

Отново спомен от детството. Помните ли пръстените, които се печелиха от близалки, пшенични пръчици или които се продаваха на панаири? Сега е време да се завърнем към тях. Може да ви изглеждат детински, но са голям хит в момента. Заложете на акрилни пръстени с плодове, сърчица, звезди, котви и т.н. Така сте изключително лъчезарни и правите впечатление.

 

Снимка: iStock/Chinnachart Martmoh

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия