4 тенденции в чантите за лятото

Ето кои са те

2023-06-22 16:30:00
4 тенденции в чантите за лятото
Снимка: iStock/SanneBerg

Лятото настъпи и е време да помислим какви аксесоари е най-добре да използваме през сезона. Знаем, че чантите са много важно допълнение към визията, а и винаги са ни необходими. Какви са тенденциите при тях през топлите месеци? Вижте прогнозите на американския "Cosmopolitan".

 


Мрежести чанти

 

Абсолютен хит за лятото! Снабдете се с мрежести чанти, чанти на големи дупки, такива, които напомнят на старите пазарски торби. С тях ще направите голямо впечатление. Тези чанти са нестандартни, за смели дами и се комбинират перфектно с мрежестите потници, рокли и топове, които също са актуални през лятото.

 

Снимка: iStock/Maryna Marchenko


Чанти от рафия

 

Завръщане от 90-те и началото на новия век. Помните ли, че тогава чантите от рафия бяха много модерни? Преди те се носиха основно за плажа и екскурзии, но сега навлизат в ежедневието. Може да носите чантите от този интересен материал в офиса, на училище, в парка, в киното, на купон, на официално събитие и т.н. Тези чанти са много свежи и различни, изпъквате с тях.

 

Снимка: iStock/Lalouetto 

 

Чанти като полумесец

 

Този тип чанти станаха истински хит още преди 2-3 години и сега продължават да са актуални. Няма да сбъркате, ако и през лятото заложите на дамска чанта, оформена като полумесец. Такъв тип чанти обикновено са по-малки, перфектни са за официални събития, бизнес срещи, партита и т.н. Инфлуенсърите и звездите ги обожават.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Petals_and_Hammers (@petals_and_hammers)

 

Чанти като възглавници

 

Чантите, които наподобяват възглавници превземат 2023 г.! Те са модерни от известно време и през топлите месеци може отново да им се наслаждавате. Става дума за чанти, които изглеждат меки, пухкави, леко намачкани, набрани; някои от тях са на квадрати и ромбове и наистина приличат на възглавниците. Те са много оригинални и ще изглеждате стилни с тях.

 

Снимка: iStock/Elena Boltunova

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия