4 хита в прическите за лятото

Ето кои са те

2023-06-29 16:30:00
4 хита в прическите за лятото
Снимка: iStock/NanoStockk

Лятото вече е тук и е време за нови идеи и експерименти с визията! Прическата е много важна за красивия външен вид, а през топлия сезон можем да изпробваме доста разнообразни стилове. Как е най-добре да носим косата си през това лято? Вижте тенденциите, според "Pop Sugar".

 


"Влажна" коса

 

Много звезди залагат на този стил напоследък. Идеята е косата ви да изглежда така, сякаш е мокра или поне леко влажна. Тоест, да не е изправена, но не и къдрава - просто леко начупена, както стои, когато излезете от морето. Най-хубавото е, че тази прическа се прави бързо и е чудесен вариант, когато бързате. Трябва просто гривата да е на вълни и да я оформите с лак. Ким Кардашян, Шей Мичъл, Сиара и др. знаменитости вече се показаха с подобни прически.

 

Снимка: Getty Images

 

Диадеми от плат

 

Този любим аксесоар определено се завърна в последните месеци! Диадемите от плат или ленти за коса бяха истински хит през 90-те и началото на века. Изберете подходящата лента за коса, като я съчетаете с цвета на дрехите или аксесоарите. Може да носите ленти навсякъде - на плажа, на разходка в парка, на кино, на парти, на спорт, на официално събитие. Бела Хадид, Лори Харви, Никола Пелц Бекъм и Оливия Кулпо редовно залагат на ленти за коса.

 

Снимка: iStock/Guillermo Spelucin Runciman

 

Опашка-плитка

 

Перфектна идея за топлия сезон! В горещините много дами предпочитат да връзват косата си, за да не им е прекалено топло и да не се потят още повече. Но ако ви е омръзнало от семплите опашки и разрошени кокове, изпробвате тази идея. Направете си една едра плитка, а горе вържете косата, както връзвате опашка. С тази класическа визия ще направите голямо впечатление. Плитките са чудесно решение за плажа, а и също са подходящи за официални събития, когато носите елегантна рокля.

 

Снимка: iStock/MarieAppert

 

Шаг

 

Ако искате да промените прическата изцяло, тогава заложете на шаг. Шагът е истински хит в последните 3 години и няма да слиза от модната сцена скоро. Може косата да е къса или със средна дължина. Важното е да е разрошена, силно етажирана, да има обем, да изглежда така, сякаш кичурите се движат. Тази прическа е едновременно небрежна, едновременно много стилна. И е идеална, когато навън подухва бриз. 

 

Снимка: iStock/Voyagerix

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия