4 хита в прическите за пролетта

Ето кои са те

2023-04-03 15:00:00
4 хита в прическите за пролетта
Снимка: iStock/Tatsiana Volkava

Пролетта е тук! Време е за ново начало и промени във визията. Много хора избират именно пролетния сезон, за да заложат на нова прическа. А какви са най-актуалните тенденции при косите през сезона? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Панделки

 

Панделките в косите са ретро прическа, която се завръща през тази пролет. Фиби с панделки или същински панделки от плат украсяват пуснатата коса, коковете, плитките, опашките и т.н. Може да изпробвате всякаква прическа, стига да е с панделки. Звездите вече ги обожават - Мадисън Биър показа кок с панделки, а Хейли Бийбър - мини плитки с панделки. Панделките изглеждат фини, нежни, грациозни. С тях постигате елегантна, но и игрива, романтична визия. Като героиня от стар филм сте.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от justine marjan (@justinemarjan)

 

Дълги плитки

 

Споменахме, че Хейли Бийбър се е показала с мини плитки, но през пролетта дългите плитки ще са по-хитови. Така че - време е да сплетете целите кичури до долу, а не само да поставите акцент. Разделете косата на 2 или 3 части и направете плитки. По време на Седмицата на модата в Ню Йорк доста модели бяха с дълги плитки. С такава прическа изглеждате слънчеви, лъчезарни, стилни и смели.

 

Снимка: iStock/Deagreez

 

Висок кок

 

Модата от 80-те и 90-те години на миналия век се завръща. Тогава манекенките и актрисите редовно се появяваха с висок кок. Но има една особеност - може да оставите пуснати кичурите на бретона. Памела Андерсън редовно се появяваше с такава прическа през миналия век. А сега виждаме, че Кайли Дженър също обича обемните, високи кокове с пуснати кичури на бретона.

 

Снимка: iStock/frantic00

 

Боб до брадичката

 

Едва ли изненадваме някого - прическата тип боб е на модната сцена още от 2019 г. През тази пролет тя отново ще е актуална. Препоръчва се косата да стига едва до брадичката, а не до рамената, както беше хит преди. Така че - заложете на наистина къс боб. Хейли Бийбър и Лори Харви са сред знаменитостите, които вече се показаха с такива прически.

 

Снимка: iStock/angel_nt

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия