6 тенденции в маникюра за Великден

Ето кои са те

2023-04-05 15:00:00
6 тенденции в маникюра за Великден
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Пролетта вече официално е тук, а и Великден наближава съвсем! С топлото време, новия сезон и предстоящите празници, идват и нови тенденции в маникюра. С какви нокти ще изпъкнем за Великден? Вижте някои от предложенията на американския "Cosmopolitan".

 


Цветя

 

Нищо ново под слънцето - цветята винаги са хит през пролетта - при дрехи, бижута, маникюри, аксесоари. И в дните около Великден няма да сбъркате, ако заложите на флорален маникюр. Сега природата се събужда, парковете вече са пълни с цветчета и ще сте в тон с природата. Заложете на бледи и светли цветове - бледожълто, светлорозово, небесносиньо. Положете бяла или безцветна основа, изрисувайте цветя и маргаритки.

 

Снимка: Pixabay/Alehandra13

 

Бели заешки уши

 

Знаем, че заекът е сред символите на Великден. Стана ясно, че сега хит ще са по-изчистените, семпли и светли маникюри. Затова, нанесете безцветна или светла основа и нарисувайте на някои нокти само бели заешки уши. Така загатвате за празника и има само акцент от животинчето, но сте много стилни. Тази тенденция е за любители на минималистичния стил.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miranda White (@nailsbymirandawhite)

 

 

Яйца с жълтък

 

Ясно е, че няма как да забравим за яйцата на този празник. Но за да сте по-оригинални, вместо да изрисувате красивите боядисани във всякакви цветове яйца, оформете тяхната вътрешност. Нека черупките не присъстват, а да се виждат белтъка и част от жълтъка. Може дори да изглежда като пържено яйце. Основата пак може да е безцветен лак.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

 

Счупени черупки

 

Е, ако все пак искате да изобразите боядисаните великденски яйца, това предложение е за вас. Може да заложите на изрисуване на счупените черупки от яйцата. Нека те да са на върха на ноктите, като на всеки нокът може да има счупени черупки от различен цвят яйца - жълто, синьо, оранжево, зелено, червено, лилаво.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Saffron Limb Beauty (@saffronlimbbeauty)

 

Заек и морков

 

Същото важи за великденския заек - ако само ушите ви се струва прекалено семпло, има и друг вариант. Може на всеки нокът да бъде изобразена различна част от зайчето - зъби, лице, уши, опашка, предни лапи, задни лапи. Оставете единият нокът и за любимото му лакомство - оранжевия морков. Така създавате много оригинален маникюр и се отличавате.

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

 

Пилета

 

Друг символ на празник. Заложете на класиката и избрете маникюр с пиленца. Може за основа да използвате светлосин лак и да изрисувате жълти пиленца на всеки нокът. Около сладките животинки трябва да има тревичка, листенца, цветя. Може на единият нокът пилето да спи, на другия да се разхожда, на третия да си играе с яйце и т.н.

 

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия