4 хита в банските за лятото

Вижте кои са те

2022-06-17 15:00:00
4 хита в банските за лятото
Снимка: Pixabay/YamaBSM

Лятото е на прага ни и е време да помислим за морската ваканция и да решим с кои бански костюми ще изглеждаме зашеметяващо на плажа. Това лято има голям избор от цветове, десени и форми. Ето какви са тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Плетени бански

 

Кой е казал, че плетените облекла са само за зимата? Е, през последните 2 години определено се доказа обратното. Плетените бански бяха модерни и миналата година, а през лято 2022 се превръщат в голям хит. Пригответе се да ги виждате навсякъде. Залага се на шарени и цветни модели, които комбинират жълто, синьо, розово, лилаво, зелено, оранжево и т.н., както и различни форми - цветя, кръгчета, триъгълници. Бела Хадид и Дуа Липа обожават плетените бански.

 

Снимка: Pixabay/Victoria_Art

 

Бански с връзки

 

Колкото повече връзки има банският костюм, толкова по-добре. Нека те преминават през врата, кръста, коремчето, гърба и т.н. И бикините, и горнището трябва да са с връзки. Тези бански изглеждат по-семпло, но в същото време са много стилни и с елегантни. Залагайте на едноцветни модели с връзки.

 

Снимка: Pixabay/Sebastiangomez

 

Изрязан цял бански

 

Добра новина за любителите на цял бански - той ще бъде хит през лятото! Но има една особеност - не залагайте на традиционния цял бански, а търсете такъв, който е изрязан на някои места - отстрани към хълбока, към бедрото, в горната част - до рамото, около коремчето или деколтето и т.н. С тези бански изглеждате атрактивни и привличате вниманието към себе си; те напомнят на къси рокли.

 

Снимка: Pixabay/innamykytas

 

Изрязани бикини

 

Банските от 2 части с мини бикини или т.нар. изрязани бикини също са хит. Минимализмът е на почит през това лято. Това значи бикините да са много тънки и миниатюрни, едва да покриват задните части. С такъв тип бански изглеждате много секси и уверени в себе си. Може да залагате на лилаво, розово, червено.

 

Снимка: Pixabay/Komarova_Anastasiya

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия