Цветът на червилото издава каква дама сте

Вижте обяснението

2024-03-08 15:00:00
Цветът на червилото издава каква дама сте
Снимка: iStock/Oksana Ermak

Повечето момичета избират какво червило да носят според сезона, цвета и вида на дрехите и обувките, според случая и т.н. Но всяка дама има свое любимо червило, което слага по-често или пък нюанси на един цвят, които предпочита и купува по-често от други. Какво издава цветът на червилото, което редовно използвате за характера ви? Ето отговорите, според "Your Tango".

 

Червено червило

 

Класиката. Дамите, които избират това традиционно червило са много креативни, дръзки и смели. Те са приключенки по душа и са доста уверени в себе си, което им помага да постигат желаното. Готови са да завземат света и няма да позволят на никого да ги спре или откаже от това. Най-често са екстроверти, обичат да се грижат за фигурата си и прекарват часове във фитнеса.

 

Снимка: iStock/LightFieldStudios


Розово червило

 

Този по-светъл цвят се асоциира със социалните, общителни и забавни хора. Но не подценявайте момичетата, които носят родово червило! Те са мили и сладки, много лъчезарни. Изключително привлекателни са, но не само външно, има една харизма у тях и хората харесват личността им, обичат да са около тях. Любителките на розово червило са силни и могъщи, често става изпълнителни директори и шефове.

 

Снимка: iStock/Sofia Zhuravets

 

Лилаво/Цвят Синя Слива червило

 

Дамите, които залагат на тези нюанси, са истински бунтарки. Те са независими и са си самодостатъчни - не се нуждаят от одобрение. Обикновено са спокойни, не реагират драматично и искат да релаксират. Домошари са и им харесва да прекарват време вкъщи. Искат да бъдат забелязвани и харесвани, но по изтънчен, културен начин. Копнеят за мъж, който обича да прави дълги разходки сред природата и край река, и би ги завел на музей и театър. Те рядко постват селфита и имат най-малък брой обувки.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Нюд червило

 

Жените, които предпочитат червило в телесен цвят или светлокафяво, са топли и грижовни. Те са доста уверени в себе си, затова не се притесняват да слагат червило, което изглежда естествено и се слива с цвета на кожата. Най-често носят червило. Състрадателни са, разбират емоцията и болката на другите, но вярват в доброто и положителния изход. Доверяват се по-лесно на хората около себе си.

 

Снимка: iStock/Prostock-Studio

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

ne polzvam kozmetika


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия