5 тенденции при чантите за зимата

Ето какви са те

2021-12-24 15:00:00
5 тенденции при чантите за зимата
Снимка: Pixabay

Зимата е тук и е време да помислите с какви аксесоари ще направите най-голямо впечатление през студения сезон. За щастие, що се отнася до чантите, има голямо разнообразие от модели и текстури при най-хитовите предложения за сезона. Вижте на какво може да заложите, според американския "Cosmopolitan".

 


Асиметрична форма

 

Заложете на нестандартното и различното. През студените месеци голям хит ще са чантите в асиметрична форма. Бъдете разнообразни и не се подчинявайте на правилата. Може да купите чанта, която е по-дълга в единия край и забележимо по-къса в другия; такава във форма на сърце, или просто с причудлива форма. Колкото по-нетипично, толкова по-добре.

 

Снимка: Pexels

 

Пухени чанти

 

Те са хит от поне 2 години и остават актуални и през тази зима. Залагайте на чанти от пух и перушина без притеснения. Комбинират се идеално с палтата от пух, а и са меки и ви е комфортно, когато са на рамото ви - идеални за студа.

 

Снимка: Pexels

 

Тъкани чанти

 

Много модерни ще са чантите, които са ръчно тъкани. Те са оригинални, с уникални орнаменти и съчетават различни фигури и цветове. С тях правите впечатление и са подходящи за креативните дами, за хората на изкуството. Може да потърсите дънкова тъкана чанта; както и такава, която е комбинация от оранжево и кафяво; или жълта.

 

Снимка: Pexels

 

С верижки

 

Чантите с верижки винаги са на мода. Може да си вземете чанта през рамо, чиято презрамка е верижка; или пък голяма дамска чанта, украсена със синджири и вериги. Това е смел избор и с такива чанти изглеждате уверена, стилна и елегантна.

 

Снимка: Pexels

Чанта със закопчалка на портмоне

 

Ако търсите малка чанта за официални събития и кратки разходки, това е перфектният избор. Потърсете чанта, която има закопчалка като на ретро портмонетата от края на 90-те години. С нея изглеждате нестандартно, но и официално, стилно и модерно. На пазара вече се предлагат и по-големи чанти с такъв тип закопчалка.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия