5 модни тенденции за зимата

Ето кои са те

2021-12-24 13:30:00
5 модни тенденции за зимата
Снимка: Pixabay

Зимата е на ъгъла и вече е време да проверим кои ще са тенденциите при тоалетите за студения, но и празничен сезон. Вижте с кои облекла ще изглеждате най-стилно и ще ви бъде най-топло в студа, според американския "Cosmopolitan".

 

Ватирани якета

 

Те са на пазара от години, но сега наистина стават голям хит. Заложете на ватирано яке за зимните дни и вечери, за да бъдете в крак с тенденциите. Най-хубавото е, че те не пропускат студа и с тях ще ви е доста топло. Освен това, може да намерите ватирани грейки, които да комбинирате с пуловери и суичери, дори ватирани панталони, които топлят повече от дънките.

 

Снимка: Pixabay

 

Светли цветове

 

Изненада - през тази зима светлите и ярки цветове ще са много по-модерни от студените и приглушени тонове. Представете си, че е пролет и заложете само на светли цветове, с които изглеждате лъчезарни. Например, голям хит за рокли и чорапогащници ще е яркото жълто. Може да си купите жилетки в светлосиньо, панталони в резедаво зелено, пуловери и панталони в оражево.

 

Снимка: Pixabay

 

Мини поли

 

Отново - това е тенденция по-скоро за топлите месеци. Но тази зима явно е подчинена на нестандартните модни решения. Може да е хладно, но това не бива да ви спира да носите къси поли, ако искате да сте в крак с тенденциите. Просто изберете дебели и плътни чорапогащници. Залагайте на лилаво, розово, черно и бежово за полите.

 

Снимка: Pixabay

 

Плетено

 

Най-после нещо традиционно за сезона! Сега е време да се гушнете в плетените пуловери, жилетки, рокли! Носете всичко плетено, което имате, за да изглеждате стилни. Дори може да потърсите плетени поли и панталони.

 

Снимка: Pixabay

 

Ресни

 

Ресните са на мода от известно време и през зимата това няма да се промени. Търсете всичко с ресни - якета, палта, рокли, блузи, дори аксесоари - шалове, чанти и т.н. С такъв тип дрехи и аксесоари придобивате свежа и уникална визия.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия