5 тенденции при чантите за 2021 г.

Вижте какво ще е модерно

2021-01-08 13:30:00
5 тенденции при чантите за 2021 г.
Снимка: Pexels

Новата година е тук и носи нови тенденции в аксесоарите. През 2021 г. е много важно да заложите на правилните чанти. От дизайнерските колекции се вижда, че хит ще са чантите с перушина, пера, мънисто, както и тези с верижки. Ето кое ще е хит, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Чанти с перушина

 

Те станаха модерни още в началото на миналата година и тази тендеция се запазва и през 2020 г. Това си пролича по време на церемонията по раздаването на наградите "Брит", която се състоя на 18 февруари 2020 г.. Там много известни личности се появиха с такъв тип чанти. Чантите с перушина обикновено са малки и са идеални за официални събития. Основно се залага на бежово, бяло и черно.

 

Снимка: БГНЕС


Чанти с верижка

 

Малките ранички с верижки, както и чантите през рамо с дълъг синджир, ще са истински хит през новата година. Тези чанти са стилни, но са перфектни и за ежедневието - работа, училище, разходка в парка. Те изглеждат ретро и с тях правите впечатление.

 

Снимка: Pexels

 

Чанти като рибарска мрежа

 

Чантите, които са като рибарска мрежа, идват на мода през новата година. Те са много ефектни и са идеални за ежедневието. Черните мрежести чанти с дупки се комбинират чудесно с кожено черно яке. Недостатък е, че се вижда какво точно носите в тях.

 

Снимка: Pexels


Плетени чанти

 

Плетените чанти, които преди се използваха основно за плажа и морската ваканция, или за пикник, сега са аксесоар, подходящ за всеки ден. Те са ретро и с тях изглеждате като героиня от стар филм. Те ви правят елегантни. Подходящи са за пролетта и лятото, може да заложите на жълто, бяло, бежово, кафяво, синьо.

 

Снимка: Pexels


Големи чанти

 

През изминалите 2 години малките чанти бяха по-модерни. Сега на мода се връщат големите кожени чанти, в които може да съберете много неща и които са идеални за работа и училище. Нека те да са в тон с якето или обувките.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия