5 тенденции в бижутата през зимата

Ето какво да носите

2020-12-25 16:30:00
5 тенденции в бижутата през зимата
Снимка: Pexels

Дори по време на карантината, отново можем да блеснем с избора си на бижута, когато ходим на домашни партита, именни дни, рождени дни или на разходка по коледните пазари и магазините. Вижте с кои бижута ще направите най-много впечатление и какво е модерно тази зима, според американския "Cosmopolitan".

 


Флорална скулптура

 

Не става въпрос бижуто да има флорален мотив, а основата му да бъде флорална скулптура. Например, пръстен или обеци, чиито основи са големи розови рози с листенце. С такъв тип бижута внасяте свежест във визията си и винаги се забелязвате. Маргаритките и лилиите също са голям хит за пръстени, обеци и колиета.

 

Снимка: Pexels


Комбинация от злато и перли

 

Класическите перли се комбинират перфектно със злато, което ви прави много елегантни и стилни. На такива бижута може да заложите за официални събития. Например, може да изберете гривна със златна верижка и бели перли по нея. Колиетата и обеци с такава комбинация също са вариант.

 

Снимка: Pexels


Масивни звезди

 

Какво ви трябва, за да се почувствате като истинска знаменитост и да изразите себе си? Големи обеци във формата на звезди. С тях сте оригинални и магнетични. Заложете на черно, синьо, сиво, бяло.

 

Снимка: Pexels


Големи чокъри

 

Чокърите бяха истински хит през 2015 г и 2016 г. и сега отново ще са на мода. Залагайте на големи и обемни чокъри, които покриват голяма част от врата ви. Те може да са карирани, кожени, направени от кристали или такива с панделки.

 

Снимка: Pexels


Гривни с талисмани

 

Припомнете си детството. Сигурно сте обичали да носите гривни, на които има окачени различни талисмани - сърчица, луни, звезди, скъпоценни камъни, букви, ключове, цветя, дори някакъв вид животинки. Сега отново ще е модерно да носите гривни с няколко висулки.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия