Модни тенденции за зимата

Вижте на какво да залагате

2020-12-25 13:30:00
Модни тенденции за зимата
Снимка: Pexels

Студените зимни дни официално са тук и залагаме на все по-дебели дрехи, повече пуловери и плетени жилетки, както и на задължителните аксесоари - шапка, шал и ръкавици. Дори с огромните якета и палта, качулките и шапките, пак можем да изглеждаме много стилно. Ето кои цветове и модели дрехи са хит през тази зима, според американския "Cosmopolitan".

 


Дълги ресни

 

Това е тенденция от 80-те и 90-те, която се завръща. Палтата, шлиферите, елеците и блузите с много дълги ресни отново ще са на мода през тази зима. Комбинирайте ги и с чанти с ресни. Дългите поли с ресни също са вариант за по-топлите дни.

 

Снимка: Pixabay


Мъхести жилетки

 

През зимата жилетките са основна част от гардероба ни. Тази зима те са абсолютен хит, особено ако са много мъхести и с пух. Залагайте на цветове като кремаво, светложълто, светлосиньо, сиво, зелено. Предимство е, че те топлят доста.

 

Снимка: Pixabay

 

Буфан ръкави

 

Те са на почит още от лятото на 2019 г. и бяха хит през цялата 2020 г. Роклите, ризите и блузите с много обемни и набрани ръкави остават модерни и през новата година. Те са идеални за официални събития и с тях винаги правите впечатление.

 

Снимка: БГНЕС


Ватирани материи

 

Якета, блузи, грейки, поли, чанти и дори обувки, които са ватирани - те са супер хит за зимата. Повечето от тях са водоустойчиви, топлят добре. А и винаги ще изпъкнете, когато носите такъв тип дрехи и аксесоари.

 

Снимка: Pixabay


Маслено жълто

 

Спокойно може да залагате на рокли, блузи, панталони, палта, шапки и шалове в маслено жълто - тоест по-блед нюанс на жълтото. Този цвят говори за елегантност и ви прави да изглеждате като принцеса от приказките.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия